NOVE LINIJE CROATIA AIRLINESA 2018

objavio 01/02/2018

Croatia Airlines ponovno uvodi nove linije i povećat će broj tjednih letova na postojećim linijama što će putnicima omogućiti kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.
.
Tako naša domaća aviokompanija prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb – Dublin, koji će se od 3. svibnja do 28. listopada ove godine, obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove možete kupiti po cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, preko Zagreba, u Dublin.

Stoga, doživite atmosferu Dublina, prošetajte mostovima i posjetite znamenitosti te se opustite u pubovima uz tradicionalnu irsku glazbu, i zacijelo ćete se poželjeti vratiti ovom gradu na zelenom otoku.

Nove su i sezonske linije Dubrovnik – München i Split – Kopenhagen.
Povećat će se i broj tjednih letova na linijama Zagreb – Dubrovnik – Rim; Zagreb-Sankt Peterburg i Zagreb – Skoplje. Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti na linijama koje su uvedene tijekom prošle dvije godine – iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg.

Sve ponude kao i povoljnije zrakoplovne karte potražite na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr te u Kontakt centru (tel. 01 6676 555).

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar