jeftinoputovati.com

korisni linkovi

Ovdje donosimo popis korisnih linkova:

booking.com – Trenutno najpoznatija i najposjećenija stranica za booking smještaja i s najvišim brojem ostvarenih rezervacija na svijetu.  Jednostavno sučelje za snalaženje i mogućnost besplatnog otkazivanja za većinu soba čine ovaj servis idealnim za svačije potrebe. Dostupan je i na hrvatskom jeziku.

LOCKTrip.com – nova tražilica za booking smještaja – trenutno ima najpovoljnije cijene

airhelp.com 600 EUR kompenzacija zbog kašnjenja letova ili otkazanih letova

hotelscombined.com – servis koji funkcionira kao i trivago, pronalazi povoljan smještaj

Airbnb.com – registriraj se sada – 18 eur popusta za prvi booking  – svjetski hit servis za rezervaciju privatnog smještaja koji uveliko postaje velika konkurencija hotelima i hostelima. Nema boljeg načina da se osjećate kao lokalac nego da odsjednete kod lokanih ljudi i tako se osjećate kao domaći. Gosti mogu izravno kontaktirati domaćina, pregovarati oko cijene, pregledavati fotografije. Možete iznajmiti cijeli stan, apartman ili kuću a ukoliko želite proći još jeftinije možete iznajmiti samo sobu. također možete objaviti vlastiti stan, apartman te ga iznajmiti putnicima iz cijelog svijeta, izvrsno za naše ljude na jadranu koji žele popuniti turističke kapacitete u predsezoni i podsezoni.

TripAdvisor.com – TripAdvisor je jedna od najkorisnijih stranica za putovanja, krcata je milijunima recenzija hotela, apartmana, restorana i turističkih atrakcija – plus bezbroj fotografija. Putnici mogu postavljati pitanja  i davati odgovore na  TripAdvisor Travel Forumu, a od prije nekoliko godina moguće je preko njih rezervirati sve počevši od hotela do povoljnih letova i izleta – sve na jednom mjestu.

Hotels.com: Još jedan od popularnijih svjetskih servisa za booking hotela uz jako dobre mogućnosti filtriranja prilikom pretrage smještaja. Ukoliko se registrirate u njihov reward program za svako deseto noćenje dobivate jedno noćenje gratis. Povoljni znaju biti kada imaju 72 sata rasprodaja – tada cijene znaju biti i do 70% povoljnije.

Expedia.com – Vodeća svjetska online agencija za rezervaciju letova, hotela, rezervaciju rent a cara i kombinaciju različitih turističkih usluga. Samim tim što je najveća online svjetska turistička agencija daje joj veliki kredibilitet ali nemojte misliti da ćete uvijek na expediji pronaći najpovoljniji let ili hotel. Svakako usporedite cijene s drugim servisima prije same kupnje. Sve pohvale expediji za detaljne opise smještajnih jedinica i ilustracije.

Hostelbookers.com – Ukoliko ste ograničeni s budžetom i želite što jeftinije prenoćiti koristite ovaj vodeći svjetski servis za online rezervaciju hostela, motela, apartmana i slično.

vueling.com – Španjolska low cost kompanija koja ima sezonske letove iz Zagreba, Splita i Dubrovnika prema Barceloni. Od 2014. su uveli i letove iz Splita i Dubrovnika za Rim – karte već po 29.99 eur (jedan smjer).

QatarAirways.com – jedan od najboljih avio prijevoznika na svijetu koji Zagreb povezuje s ostatkom svijeta. Zahvaljujući ovoj kompaniji iz Zagreba možete putovati prema Aziji po cijenama već od 450 eura.

www.lufthansa.com – vodeći njemački i europski zrakoplovni prijevoznik. Često ima akcije 99 eura za bilo koji grad u Njemačkoj i jako dobre cijene prekooceanskih letova.

turkishairlines.com – Turska nacionalna avio kompanija, ima povoljne karte prema Istanbulu i Aziji

airfrance.com – povoljni letovi za Francusku i njihove bivše kolonije

www.austrian.com – Austrian Airlines  je vodeći prijevoznik u našoj regiji. Austrian Airlines nudi povoljne cijene za europska  odredišta, aziju, sjevernu i latinsku ameriku. Prilikom potrage za daleke destinacije provjerite i cijene s polaskom iz Graza i Beča jer cijene znaju biti i nekoliko stotina eura povoljnije nego iz Zagreba.

Virgin-atlantic.com – Virgin Atlantic Airways je kompanija koju svakako treba provjeriti prilikom potrage za jeftinim letom u SAD i Kanadu. Često imaju akcije za polaske iz Londona.

OSTALI KORISNI LINKOVI:

CheapAir.com – Servis za booking avio karata i hotelskog smještaja

CruiseDirect – Last Minute ponude krstarenja, nema troškova bookinga.

Hotelopia.com – Hotelski smještaj širom svijeta po dobrim cijenama

ebookers.com – Servis za booking hotela i letova po povoljnim cijenama

Airline direct.de – Booking avio karata i hotela na njemačkom jeziku

priceline.com – Servis za booking hotela i letova po povoljnim cijenama

aerlingus.com – Irska nacionalna kompanija

iberia.com – jeftina španjolska avio kompanija, leti i u Hrvatsku

Brusselsairlines.com – Booking avio karata sa Brussels airlines

CheapTickets.de – Booking avio karata i hotela na njemačkom jeziku

Emirates.com – Emirates airlines

etihad.com – Etihad Airways – letovi iz Beograda i Milana za aziju, ameriku, australiju i afriku + povoljni letovi za maldive i sejšele

Easytravelclick.com – Ponude hotela širom svijeta i avio karte

csa.com – Czech Airlines

NH Hotels – NH je hotel lanaca sa visokim standardom i dobrim cijenama

Jet2.com – Britanski niskotarifni prijevoznik koji leti tijekom sezone u Split, Pulu i Dubrovnik