jeftinoputovati.com

KAKO JEFTINO PUTOVATI U ISTANBUL?

objavio 06/09/2022
low angle photograph of concrete tower
Photo by Selim Çetin on Pexels.com

Putovanje u Istanbul iz Hrvatske može biti skupo, ali postoje načini kako se može uštedjeti novac i putovati jeftinije. Ovdje su neki savjeti koji vam mogu pomoći u uštedi novca i putovanju jeftinije u Istanbul:

  1. Planirajte unaprijed: Kao i uvijek, planiranje unaprijed može vam pomoći u uštedi novca. Ako znate kada želite putovati, potražite najbolje cijene avionskih karata i smještaja u Istanbulu. Cijene obično variraju tijekom godine, pa pokušajte pronaći najbolje vrijeme za putovanje koje će biti povoljno za vaš budžet.
  2. Koristite niske troškove avioprijevoznika: Pegasus Airlines i Turkish Airlines su avioprijevoznici koji lete iz Hrvatske do Istanbula. Provjerite cijene letova na njihovim web stranicama i provjerite ima li ponuda ili popusta.
  3. Putujte izvan sezone: Putovanje izvan sezone, posebno u zimskim mjesecima, može biti povoljnije. Cijene hotela i zrakoplovnih karata su obično niže u ovo doba godine.
  4. Rezervirajte smještaj unaprijed: Kao što je spomenuto, rezerviranje smještaja unaprijed može vam pomoći u uštedi novca. U Istanbulu ima puno smještaja, od hostela do hotela, pa razmislite o svim opcijama prije nego što napravite svoju rezervaciju.
  5. Putujte autobusom: Putovanje autobusom je jeftinija opcija u usporedbi s putovanjem avionom. Razmislite o tome da putujete autobusom iz Hrvatske do Istanbula. Međutim, imajte na umu da će putovanje autobusom trajati dulje nego putovanje avionom.
  6. Koristite javni prijevoz: Javni prijevoz u Istanbulu dobro je organiziran i ima dobar raspored. Ako ne želite trošiti novac na taksi, razmislite o kupnji karte za javni prijevoz. Kupnja karte za javni prijevoz unaprijed može biti povoljnija opcija.
  7. Koristite besplatne atrakcije: Istanbul ima mnoge besplatne atrakcije, kao što su parkovi, muzeji i galerije. Posjetite besplatne atrakcije kako biste uštedjeli novac.
  8. Probajte lokalnu hranu: Istanbulska hrana je poznata po svojim ukusima, ali nije uvijek skupa. Probajte lokalne specijalitete koji se mogu naći u restoranima ili uličnoj hrani. To je jeftiniji način da doživite čari Istanbula.

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login