jeftinoputovati.com

NAJBOLJI SERVISI ZA BOOKING HOTELA?

objavio 05/01/2023
bedroom door entrance guest room
Photo by Pixabay on Pexels.com

Postoji mnogo servisa za booking hotela dostupnih na internetu, a svaki od njih nudi različite prednosti i nedostatke. U nastavku vam predstavljam neke od najpopularnijih i najboljih servisa za booking hotela:

  1. Booking.com – jedan od najpopularnijih servisa za booking hotela s više od 28 milijuna registriranih smještajnih jedinica diljem svijeta. Nudi korisnicima jednostavan i intuitivan način pretraživanja i rezervacije smještaja, a uz to nudi i mnoge dodatne pogodnosti, poput besplatnog otkazivanja ili besplatnog doručka u nekim hotelima.
  2. Hotels.com – još jedan popularan servis za booking hotela koji nudi preko 500.000 smještajnih objekata diljem svijeta. Nudi mogućnost rezervacije hotela, apartmana, vila i hostela, a uz to nudi i program vjernosti koji omogućuje korisnicima da uštede novac na budućim rezervacijama.
  3. Expedia – osim bookinga hotela, Expedia nudi i rezervaciju letova, najma automobila i aktivnosti na određenoj destinaciji. Ima veliku ponudu smještajnih objekata diljem svijeta, kao i atraktivne popuste i promocije.
  4. Agoda – popularan servis za booking hotela u Aziji, Agoda je idealan za putnike koji putuju na ovaj kontinent, ali nudi i smještajne objekte diljem svijeta. Nudi konkurentne cijene i velik broj recenzija korisnika koji su već boravili u smještajnom objektu.
  5. Airbnb – ova popularna platforma omogućuje korisnicima da pronađu i rezerviraju različite vrste smještaja, uključujući stanove, kuće, vile, apartmane i sobe kod domaćina. Nudi pristupačne cijene i jedinstvena iskustva boravka u lokalnoj zajednici. Ostvarite popust za prvi booking ovdje.
  6. Tripadvisor – uz ogromnu bazu recenzija i ocjena od strane korisnika, Tripadvisor je odličan izvor informacija o smještajnim objektima diljem svijeta. Također omogućuje i rezervaciju hotela putem suradnje s drugim servisima za booking hotela.
  7. LockTrip – Ovo je platforma za putovanja koja omogućava putnicima da rezerviraju smještaj i letove bez posrednika, što im omogućuje uštedu novca. LockTrip koristi blockchain tehnologiju za pružanje sigurnih, brzih i povoljnih transakcija, a omogućuje i direktan kontakt između putnika i domaćina smještaja. Platforma ima veliki izbor smještaja i letova širom svijeta, a korisnici mogu koristiti i kriptovalute za plaćanje usluga. LockTrip se ističe i po tome što nudi dodatne pogodnosti poput programa vjernosti i bonusa za preporuku. Pridruži se u program vjernosti ovdje.

Ovi servisi nude različite mogućnosti, pa preporučujemo da istražite svaki od njih kako biste pronašli najbolju opciju za vaše potrebe i proračun. Kako bi ste dobili najbolju ponudu, svakako preporučamo da provjerite cijene i uvjete različitih servisa za booking hotela prije donošenja odluke. Sretno s planiranjem vašeg sljedećeg putovanja!

You must be logged in to post a comment Login