KAKO JEFTINO PUTOVATI U OSLO?

objavio 16/02/2014

Glavni grad Norveške, Oslo, svojim posjetiteljima nudi neobičnu kombinaciju kulturnog života – kafića, muzeja, klubova i prirode koja je na dohvat ruke. Sjeverna šuma do koje se može doći gradskim prijevozom, idealna je za duge šetnje, a do nekoliko otoka na kojima se norvežani sunčaju moguće je stići javnim prijevozom. No sigurno ste se već informirali o znamenitostima i sadržajima koje pruža ovaj grad. U ovom članku ćemo se posvetiti tome kako jeftino otputovati u Oslo.

Kako bi prijevoz do Osla bio što jeftiniji savjetujemo Vam da putujete od travnja do listopada tj.  za vrijeme trajanja  Ryanair sezonskih letova. Ryanair iz Hrvatske leti prema Oslu iz sljedećih gradova: Zadra, Pule i Rijeke. Povratne avionske karte prema Oslu mogu se kupiti za 50 ak eura ukoliko uhvatite neku od čestih Ryanair akcija, no nevezano za akcije gotovo uvijek je moguće kupiti povratnu avio kartu za 100 eura. To je ujedno i najpovoljnija opcija za let iz Hrvatske prema Oslu.

Kupnju karata možete napraviti  na stranici ryanair.com uz plaćanje debitnom karticom bez naknade (tekući ili žiro račun)  ili kreditnom karticom uz dodatnih nekoliko eura naknade za transakciju. Ryanair karte je moguće kupiti i na stranici za usporedbu cijena eDreams.comgdje je moguće kombinirati Ryanair let s drugim low cost prijevoznicima (easyjet, wizzair i slično).

Ukoliko ipak putujete u Oslo izvan sezone Ryanair letova onda vam preostaje let sa nekom od tradicionalnih avio kompanija. Na godišnjem prosjeku ove cijene karata za Oslo se kreću od 1400 do 2600 kn. Kako ne biste gubili vrijeme i provjeravali svaku avio kompaniju posebno u potrazi za najpovoljnijom cijenom za let prema Oslu, možete koristiti tražilicu bookingbuddy.com koja usporedi cijene svih vodećih svjetskih booking servisa i pronađe Vam najeftiniji let za željene datume.

Osim povoljne avionske karte za Oslo potreban vam je još i smještaj. Mi uglavnom koristimo ovu tražilicu koja usporedi cijene svih vodećih svjetskih booking servisa ili smještaj je sigurno rezervirati na najpopularnijoj stranici za booking smještaja tj.  na booking.com. Ukoliko preferirate još povoljniji smještaj u vidu hostela i ne smeta vam dijeliti sobe sa drugim ljudima booking možete napraviti na ovoj stranici HostelBookers.com (noćenje po osobi već od 10 eur). Također jedan od sve popularnijih servisa za booking smještaja je airbnb – tzv. eBay smještaja, na kojem možete rezervirati privatni smještaj kod lokalnih ljudi –  Registrirajte se i ostvarite 22€ popusta prilikom prvog putovanja.

jeftinoputovati.com

 

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar