ZAGREB ADVENTURE FESTIVAL

objavio 07/04/2013

adventureZagreb Adventure Festival je međunarodnifestival pustolovnog turizma, aktivnog odmora, sporta i rekreacije na otvorenom koji će se održati 4. i 5. svibnja 2013. na zagrebačkom jezeru Jarun. Festival je to koji okuplja poglavito sportske klubove i saveze, turističke agencije iz domene pustolovnog turizma, prodavaonice sportske opreme. Posjetitelji Festivala moći će osobno isprobati prezentirane aktivnosti (jahanje, penjanje, veslanje… ) i to potpuno besplatno.

Izlagači ovogodišnjeg Zagreb Adventure Festivala pripremili su preko 40 raznih timskih igara, natjecanja i radionica za posjetitelje i pružili priliku natjecateljima i polaznicima radionica da osvoje brojne nagrade (njih čak 175 – npr. let balonom, sedmodnevni boravak na kajakaškom kampu, penjanje na stijenama Okića, škola windsurfa, pustolovni vikend u Sloveniji, rafting na Uni i još mnogo, mnogo toga…

 

Osim toga, posjetitelji će na Festivalu moći škicnuti video uratke i fotke koje su avanturistički filmaši i fotografi slali na  video i foto natječaje, te slušati zanimljiva predavanja putopisaca Nenada Vlahovića o jedrenju oko svijeta, Petra Rikića koji je motociklom obišao svijet, Pie Peršić o slovenskoj planinarskoj transverzali i zagrebačkih speleologa o speleološkoj ekspediciji u Maleziji.

CIlj Festivala je potaknuti ljude da se kreću i svoje slobodno vrijeme provode aktivno, na otvorenom, u prirodi, jer tako poboljšavaju i održavaju svoje psihofizičko zdravlje i bivaju sretnima.

 Više o Zagreb Adventure Festivalu na www.adventurefestival.com.hr

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar