TOP MJESTA ZA SEKS NA GODIŠNJEM ODMORU

objavio 01/07/2010

Toliko toga ima što volimo, a vezano je za ljeto i godišnje odmore – ispijanje koktela u barovima na plaži, uživancija u morskim radostima, seks na otvorenom…
Evo nekoliko prijedloga za seks dok se opuštate za vrijeme odmora u vašoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prenosi thefrisky.com:

Seks u brodiću na morskoj pučini
Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti.

● Seks na morskim stjenama
Nemamo ništa protiv kreveta u spavaćoj sobi, ali kad ste već na godišnjem odmoru i tražite idealno i izolirano mjesto za kupanje i sunčanje, ako ga već pronađete, dobro se zaštitite od sunca i navalite jedno na drugo.

● Seks u mračnoj i zabačenoj ulici
Topla je ljetna noć i vi opušteno šećete gradom u kojem ne živite, a pitanje je da li ćete ikada više navratiti baš tamo? Ako da, to je onda prilika koja se ne propušta. Sigurno ćete primijetiti neku zabačenu i mračnu uličicu u kojoj ste vi jedini prolaznici, a ako su baš svi uvjeti zadovoljeni, zašto se ne bi poseksali na brzinu!?

● Seks u šatoru
Ako ste od onih koji vole zbližavanje s prirodom i planirate bar nekoliko noći prespavati u šatoru u šumici pored obale ili negdje drugdje u prirodi, prije prepuštanju slatkim snovima, prepustite se nježnostima.

● Seks ispod vodopada
Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili?

● Seks u automobilu
Vaša komocija prilikom putovanja vam je važna i prije ćete sjesti u automobil nego u autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo? E pa dok se već vozikate krivudavim cestama i istražujete, zaustavite se negdje po strani, gdje ne postoji mogućnost da budete uhvaćeni i nakon što se odmorite od vožnje, ponovo se umorite ali ovaj put od seksa.

● Seks na plaži ispod zvijezda
Ljubitelj ste noćnog kupanja? Pronađite idealnu plažu koja je udaljena, ponesite ručnike, zauzmite mjesto, dobro pogledajte oko sebe, pričekajte trenutak i ako ste već sigurni da ste jedini posjetitelji tog malog komada raja na zemlji – znate što vam je činiti!

Izvor: Net.hr

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar