SWISS AIRLINES BROJ 1 U AIRLINE SATISFACTION SURVEY-U

objavio 29/06/2010

Osamnaest avio prijevoznika su bili anketirani od strane nezavisnog potrošačkog magazina, koji je rangirao SWISS Airlines na vrh u pogledu zadovoljstva kupaca. SWISS  je postigao maksimalnu ocjenu o kvaliteti kabinskog osoblja, čistoći, razmještaju sjedećih mjesta, u dozvoljavanju kabinske prtljage i u vrijednosti koju pruža za plaćenu kartu.

Ova zrakoplovna kompanija stalno nudi nove usluge i rute. Od ove godine SWISS leti šest puta dnevno iz London Heathrowa u Ženevu, a također nudi novu prekoceansku liniju iz Züricha u San Francisco.

Osim toga, Švicarac sada nudi opciju “MY DESTINATION” –  posjetitelji samo trebaju unijeti njihove zračne luke polaska, iznos koji žele platiti (po osobi) i željeneu temperaturu na odredištu i “MY DESTINATION” će pronaći mjesta koji odgovaraju unesenim kriterijima i letove kako do njih doći.

Swissair (Swiss Air Transport Company Limited) je bivši nacionalni zračni prijevoznik Švicarske. U svojih 71 godina postojanja Swissair je bio jedan od najvećih međunarodnih zrakoplovnih tvrtki a s obzirom na svoju financijsku stabilnost često je označavan kao “Leteća banka”. Slovio je kao švicarski nacionalni simbol i ikona.U kasnim devedesetima i nakon Napada 11. rujna 2001. Swissair naglo gubi na vrijednosti i već u listopadu te godine prizemljuje svoju flotu. 2005. godine Swiss International Air Lines preuzima njemačka aviotvrtka Lufthansa.SWISS povezuje 73 destinacije u 39 zemalja diljem svijeta (od ljeta 2010) iz svoje baze u Zürichu i međunarodnih zračnih luka u Baselu i Ženevi. Više svemu na SWISS.com.

jeftinoputovati.com

<script type=”text/javascript”>
var uri = ‘http://impgb.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17622186)a(1449089)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘<a href=”http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=80199&a=1449089&g=17622186″ target=”_BLANK”><img src=”‘+uri+'” border=0></a>’);
</script>

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar