SPA & GOLF RESORT SVETI MARTIN – RAJ KOJI MORATE PROBATI

objavio 26/05/2010

hotel Golfer, Toplice Sveti Martin na Muri

„Spa & Golf Resort Sveti Martin“ je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Centar resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, restoranti, pub i šarmantni mali trgovački centar. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine!

Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od ove 2009. godine resort uključuje smještaj u novom hotelu sa četiri zvjezdice,  „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

Nova sportska dvorana nudi sadržaje pogodne za sportske pripreme profesionalnih sportaša i sportski užitak rekreativnih sportaša, uključujući teren s pomičnim tribinama, svlačionice, vrhunsku teretanu, dvoranu za fitness ili borilačke sportove, te prostorije za trenere.

„Spa & Golf Resort Sveti Martin“ redovito za svoje stalne, ali i one buduće korisnike, priprema promotivne akcije. Trenutno su Vam na raspolaganju sljedeći paketi na kojima možete uštedjeti:

Radna akcija

Jedan plaća drugi gratis

Sunčana adresa

Plati 3 – uživaj 4

Više informacija i opisi sadržaja resorta na www.spa-golf.com.hr

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar