SKIJANJE I WELLNES U SLOVENIJI PO SUPER CIJENI

objavio 14/02/2013

krvavecSkijanje i wellnes u Sloveniji po super cijeni. Idealno – skijanje u popularnoj slovenskoj skijaškoj destinaciji Krvavec. Provedite tri nezaboravna dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Silvester*** koji se nalazi samo 15 minuta vožnje od skijališta i 20-tak minuta od centra Ljubljane. Korisnici ove ponude ostvaruju bogati wellness paket koji uključuje 120 minuta korištenja saune s jacuzzijem, voće, čaj, ručnik i kućni ogrtač i masažu stopala u trajanju 60 minuta za jednu osobu.

Na raspolaganju su Vam također dodatni popusti na ski karte 35 – 55 % za skijalište Krvavec – ovisno o terminu, 20 % popusta za najam skijaške opreme i usluge servisa na skijalištu Krvavec, te 20% popusta na ski školu.

Inače Krvavec je jedno od najboljih skijališta u Sloveniji sa preko 30 km uređenih staza i sa savršenim uvjetima za skijanje! Nalazi se na nadmorskoj visini od 1,450 m do 1.971 m. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se sigurno opet vratiti. Uživajte jer znamo da zaslužujete!

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar