S FLIXBUSOM BESPLATNO NA OKTOBERFEST

objavio 17/09/2016

S FlixBusom besplatno na Oktoberfest: Putem društvene mreže 6 prijatelja može osvojiti besplatno putovanje na jedan od najvećih pivskih festivala u Europi

++ S FlixBusom besplatno u München na Oktoberfest ++ Putem društvene mreže osvoji putovanje za 6 osoba na party “Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz” u neposrednoj blizini centralnog Oktoberfesta ++ hrana i piće uključeni u nagradu ++ Zahvaljujući širokoj zelenoj mreži do Münchena iz bilo kojeg dijela Hrvatske ++

Zagreb, 16. 9. 2016. – Od kada je start-up FlixBus lansirao prve linije u Hrvatskoj, putnicima je ponuđena visoka razina usluge po prihvatljivim cijenama kada su u pitanju putovanja autobusom. Sigurnost i udobnost prilikom putovanja u svih 900 destinacija i 20 zemalja Europe čini ovaj start-up sinonimom za putovanja, a do sada već i prepoznatljivim brendom i u Hrvatskoj.

Prateći trendove kretanja potreba putnika, FlixBus timovi nastoje ponuditi i više od samog putovanja. Nastoje ponuditi emociju, doživljaj putovanja. Svih 35 milijuna putnika na europskoj razini te 100.000 do sada prevezenih putnika od kada je FlixBus krenuo s prvim linijama u Hrvatskoj, imalo je priliku iskusiti taj doživljaj.

Lutrija na Facebook stranici FlixBusa

Kako bi ponovo razveselili FlixBus putnika iz bilo kojeg dijela Hrvatske, organizirana je kratkoročna lutrija na Facebook stranici FlixBusa, s FlixBusom besplatno na Oktoberfest. Danas, 16.9., nakon 17h na ovoj društvenoj mreži, zainteresirani se mogu uključiti u lutriju te kroz komentare do

18.9.2016. osvojiti sljedeće:

 Besplatno putovanje za 6 osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske u FlixBus mreži od/do Münchena

 Ulaz na party ˝Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz˝ (najpopularniji Oktoberfest party), rezervaciju stola, 1l pive i 1/2 pileta po osobi

 Ulaz u ˝Wiesenzeit Clubbing˝

 Besplatan party vrijedi za 29.9.2016., dok FlixBus besplatna karta vrijedi na duži period ukoliko netko želi produžiti svoj boravak.

 

˝Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz˝ nalazi se u neposrednoj blizini glavnog Okotoberfesta (nekoliko minuta hoda), koji pak je 5 minuta hoda od glavnog autobusnog kolodvora.

6 razloga zbog kojih treba putovati na Oktoberfest FlixBusom

1. Većina naših autobusa odvest će te do glavnog autobusnog kolodvora, udaljenog samo 5 minuta od Oktoberfesta. Možeš se voziti javnim prijevozom od zračne luke ili stanice Fröttmaning.

2. Ne moraš se zamarati traženjem parkirališnog mjesta ili vožnjom. Možeš na miru provesti dan vozeći se javnim prijevozom.

3. Ako živiš daleko, možeš putovati noćnim autobusom FlixBusa, a dan provesti na Oktoberfestu.

4. Možeš punim plućima uživati u Oktoberfestu, bez brige o vožnji kući.

5. Ako se predomisliš, možeš promijeniti rezervaciju najkasnije 15 minuta prije polaska autobusa.

6. Ako ogladniš na putu kući s Oktoberfesta, u autobusu možeš kupiti lagane zalogaje ili pića.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar