jeftinoputovati.com

RYANAIR OTVARA BAZU U ZAGREBU 2 MJESECA RANIJE

objavio 29/05/2021

Ryanair, najveći europski niskibudžetni avioprijevoznik objavio je danas da će svoju bazu na Zračnoj luci Franjo Tuđman otvoriti 23. srpnja. To je gotovo dva mjeseca ranije nego što je bilo planirano. Također su otkrili da će njihova linija Zagreb-Milano  biti pokrenuta 17. lipnja umjesto srpnja kako je bilo najavljeno. 

Ranije pokretanje baze, navode u Ryanaairu, omogućit će hrvatskim putnicima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles-Charleroi, Gothenburg-Landvetter, Milan-Bergamo i Rome-Ciampino od lipnja, odnosno srpnja. Dodatnih  devet ruta bit će dostupno za rezervaciju od rujna, uključujući i dvije nove rute  – za Malmö i Düsseldorf Weeze.

Zbog ranijeg otvaranja u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna za putovanje do 31. listopada. Ona se moraju rezervirati do ponoći 13. svibnja na njihovoj web stranici. 

“Oduševljeni smo što smo ubrzali lansiranje naše nove baze u Zagrebu, koja će našim hrvatskim potrošačima ponuditi popularna odredišta gotovo dva mjeseca ranije od planiranog. Ovo napredno otvaranje otvorit će rute prema europskim žarištima poput Londona Stansteda, Göteborga i Rima od srpnja. Također smo sretni što možemo najaviti daljnje dvije nove rute za Malmö i Düsseldorf Weeze, oba od rujna po dva polazna leta tjedno”, rekao je komercijalni direktor Ryanaira, Jason McGuinness.

Također je naglašeno da zbog situacje s koronavirusom putnici ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogui učiniti do dva puta uz naknadu s nultom promjenom do kraja listopada. 

IZVOR: RTL.HR

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar