RYANAIR AKCIJA ZA LETOVE IZ BUDIMPEŠTE

objavio 07/02/2015

Ryanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, ima akciju letova po cijeni već od 115 kn – 130 kn u jednom smjeru za polaske iz Budimpešte prema sljedećim gradovima:  Bruxelles Charleroi, Milano Bergamo. Nešto malo skuplji (do 250 kn), ali i dalje povoljni, su letovi za Rim Ciampino (Italija),  London (UK), Valenciju (Španjolska), Billund (Danska) i  Pariz.

Osim ovih linija, koje su trenutno po super cijeni, Ryanairom možete iz Budimpešte otputovati i u sljedeće gradove:  Pisa (Italija), Madrid, Barcelona, Gothenburg (Švedska), Bristol (UK), Tampere (Finska), Eindhoven (Nizozemska), Manchester (UK), Dublin (Irska), Paphos (Cipar) i Alicante (Španjolska). Cijene možete pogledati na slici ispod ili na ryanair.com/hu.

Ryanair akcija:

 

ryan-bud

Cijena uključuje pristojbe zračne luke, poreze, naknadu za online check-in i ručnu prtljagu (do 10 kg – dozvoljene dimenzije 55cm x 40cm x 20cm), putna prtljaga se naplaćuje kao i uvijek kod Ryanaira. Ukoliko plaćate kreditnim karticama dodatna naknada je 2 posto a za debitne kartice i Mastercard prepaid nema dodatne naknade.

Karte je moguće kupiti online na internetskoj stranici www.ryanair.com.

Ukoliko do Budimpešte ne putujete osobnim automobilom možete koristiti vlak kao najbolju opciju. Povratna karta za vlak na relaciji Zagreb – Budimpešta iznosi samo 270 kn. Vlak vozi svakodnevno s polaskom u 10h iz Zagreba (dolazak na odredište 16.34) i 13.25 iz Budimpešte (dolazak u Zagreb 19.46).

 Smještaj

Svakako na vrijeme rezervirajte smještaj za što Vam preporučamo locktrip.com – servis koji uspoređuje sve booking online agencije, hotelske lance, apartmane i pronalazi najbolju ponudu. Povoljan smještaj na željenoj destinaciji možete pronaći i preko servisa Airbnb. Trenutno jeftino putovati fanovi mogu dobiti 21 € popusta za prvi booking. Kliknite ovdje za popust od 21 € za svoje prvo putovanje preko Airbnba.

jeftinoputovati.com

One Comment

  1. Pingback: RYANAIR LETOVI IZ HRVATSKE U 2014. GODINI | JeftinoPutovati

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar