QATAR AIRWAYS OPET NAJBOLJI

objavio 27/07/2012

Na godišnjem Međunarodnom zračnom showu Farnborough u Velikoj Britaniji katarski nacionalni zračni prijevoznik Qatar Airways drugu je godinu zaredom osvojio nagradu zanajbolju zrakoplovnu kompaniju u svijetu, kao i nagradu za najbolju aviokompaniju na Bliskom istoku te nagradu za Najbolju uslugu osoblja zračne linije na Bliskom istoku. Nagradu Skytrax dodjeljuje najveće neovisno strukovno istraživanje svjetske avijacije koje se provodi u više od 100 zemalja i obuhvaća preko 18 milijuna putnika.

Iznimno smo ponosni na ovu nagradu jer nam je daju ljudi koji naše usluge koriste i lete s nama. Osjećamo da smo ispunili njihova očekivanja i opravdali povjerenje – rekao je glavni izvršni direktor Qatar Airwaysa, Akbar Al Baker.

 

Dodao je kako je ponovno osvajanje nagrade još veći uspjeh nego prvi put, jer tako dokazuju kako se nisu “opustili” radi prethodnih pohvala. Qatar Airways doživio je brzinski rast u 15 godina svog postojanja, a danas ima flotu od 109 letjelica te 117 destinacija diljem Europe, Bliskog istoka, Azije, Pacifika te Sjeverne i Južne Amerike.

Od svibnja 2012. Qatar Airways ima letove na dnevnoj bazi na relaciji Zagreb – Doha preko Budimpešte, a namjerava uvesti letove i prema Beogradu, Tanzaniji, Keniji, Mozambiku – prenosi portal Aviationpros.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar