PREDSTAVLJAMO VAM LOW COST KOMPANIJE U AZIJI

objavio 20/11/2012

Za sve vas koji planirate krenuti u istraživanje azijskog kontinenta pripremili smo kratki pregled bitnih low cost prijevoznika koji bi Vam mogli pomoći u proputovanju ovim lijepim kontinentom. Osim toga neki od njih nude i letove prema Europi pa bi mogle biti vaš prvi izbor za interkontinentalni let.

AirAsia – pionir low cost letova  i ujedno i najveći niskobudžetni prijevoznik u Aziji. Glavna baza mu je u Kuala Lumpuru te imaju više od 400 domaćih i internacionalnih letova. Osim povezivanja azijskih destinacija, Australije i Novog Zelanda nama su interesantni njihovi letovi iz Europe tj iz Londona i Pariza. Mapu sa svim njihovim letovima pogledajte OVDJE

Lion Air – indonezijski privatni prijevoznik koji kombinira low cost i komercijalne letove. Baza je u Jakarti u Indonesiji a zanimljiv ljudima koji lete u Maleziju ( Bali), Singapur, Vijetnam i Saudijsku Arabiju. Detaljnu mapu svih njihovih destinacija pogledajte OVDJE.

Tiger Airways – U vlasništu Singapur Airlinesa, najveći low cost prijvoznik iz Singapura, model poslovanja sličan Ryanairu. Povezuje Singapore s okolnim mjestima i Australijom. Mapu svih destinacija prema kojima lete pogledajte OVDJE

Cebu Pacific – Prijevoznik s bazom u Manili na Filipinima. Povezuje Filipine s okolnim mjestima u zemlji a tu su i internacionalni letovi prema Pekingu, Hong Kongu, Bankoku, Singapuru…Mapu svih letova koje nude pogledajte OVDJE

Nok Air – Mladi low cost prijevoznik iz Tajlanda. Baza im je u Bankoku i lete trenutno uglavnom domaće letove. Popis svih destinacija na koje lete pogledajte OVDJE

Air Arabia – Egipatska low cost kompanija, baza im je u Sharjahu. Lete na više od 65 destinacija prema Aziji, sjevernoj Africi, Europi i Aziji. Od europskih letova tu su njihovi letovi iz Venecije, Pariza, Amsterdama, Barcelone, Istanbula i još par gradova. Pogledajte mapu svih destinacija u koje lete OVDJE.

Jazeera Airways – Kuvajtski low cost. Glavna baza im je Kuvait, lete uglavnom prema Srednjem Istoku (18 destinacija u 11 zemalja). Imaju letove i  iz Istanbula.

Fly Dubai – low cost prijevoznik, Ujedinjenih Arapskih Emirata. Povezuju Dubai s okolnim mjestima. Fly Dubai destinacije su: Abha, Aleppo, Alexandria, Amman, Ashgabat, Assiut, Bahrain, Baku, Beirut, Colombo, Damask, Džibuti, Doha, Erbil, Istanbul, Kabul, Karachi, Kathmandu, Khartoum, Kuwait, Latakia, Lucknow, Luxor, Muscat, Samara, Sulaimaniyah, Yekaterinburg i Yerevan. Fly Dubai već neko vrijeme leti i iz Beograda.

Mandala Airlines – low cost prijevoznik iz Indonezije, 3 internacionalne linije i 20ak domaćih. Trenutno su obustavili letove.

Osim ovih navedenih postoje i sljedeći azijski low cost prijevoznici: fire fly, JAL Express, IndiGo, Spring Airlines…

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar