POSJETITE SAJAM PUTOVANJA U ZAGREBU

objavio 16/03/2013

PLACETOGODrugi po redu međunarodni sajam turizma Place2go, koji se ove godine održava od 15. do 17. ožujka u Zagrebu, donosi najbolje iz svijeta putovanja.

Svako putovanje počinje odlukom da se na njega krene. Potom naravno slijedi određivanje destinacije. Kad se već tu zapne, međunarodni sajam turizma Place2go olakšava odluku. Posjetitelji će sigurno otkriti koje je sljedeće Place2go. Sajam se i ove godine održava,  od 15. do 17. ožujka u Zagrebu, u dvije dvorane Boćarskog doma, a donosi najbolje od najboljih iz svijeta putovanja, navodi se u priopćenju za javnost.

Posjetitelji mogu prvo istražiti što ih sve čeka u nekoj od zemalja iz kojih dolaze izlagači poput SAD-a, Tajlanda, Maldiva, Turske, Njemačke, Italije, Francuske, Austrije, Mađarske, Slovenije, naravno Hrvatske i još više. Potom proučiti ponude hrvatskih i stranih turističkih agencija i naći onu najbolju koja odgovara svim njihovim potrebama.
Na Turističkom marketu, izlagači koji sudjeluju na sajmu, prodavat će tradicionalne proizvode, specifične za njihovu zemlju. Održavat će se i razna predavanja i prezentacije o raznim putovanjima, popraćene snimkama i fotografijama iskusnih putnika.
Tijekom svog proputovanja sajmom obavezno marljivo sakupljajte žigove u svojoj putovnici koju dobijete na ulazu jer je sve to dio velike nagradne igre ‘Putovnica’ u kojoj možete osvojiti – što drugo nego fantastična putovanja!
Radno vrijeme sajma je od 10 – 19 sati. Ulaz na sajam je slobodan.
(UHPA)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar