OTPUTUJTE U NAGRADNOJ IGRI EU

objavio 05/01/2013

euPovodom dodjele Nobelove nagrade Europskoj uniji, Delegacija Europske unije u RH pokrenula je nagradnu igru pod nazivom “Drvce mira”.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na niže postavljenoj animaciji kliknuti na zvjezdicu s tekstom Pošalji poruku i ostaviti svoj prijedlog što bi EU mogla učiniti za mir u 2013. godini.

U nagradnoj igri sudjeluju svi koji ostave poruku i tražene podatke, ali samo će odabrane poruke okititi “Drvce mira”. Te poruke možete pročitati klikom na pojedine zvjezdice na drvcu.

Nagradna igra traje do 14. siječnja 2013. godine.

18. siječnja se izvlače se tri dobitnika/ce slučajnim odabirom putem računala.

Nagrada je vaučer za povratne avionske karte za let iz Zagreba u u jedan od sljedećih gradova: Berlin (Njemačka), Bradford (Ujedinjena Kraljevina) i Guernica (Španjolska) prema izboru pobjednika, posjet Muzeju mira u jednom od ova tri grada te tri noćenja s doručkom u hotelu. Putovanje se mora ostvariti do 31. svibnja 2013.

Nagradno putovanje vrijedi za dvije osobe od kojih barem jedna mora biti punoljetna.

Nakon same poruke upišite tražene podatke koji će biti pohranjeni kod organizatora i koristit će se isključivo za potrebe nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnoj igri pristajete i da se vaša e-mail adresa doda na listu primatelja elektronskog mjesečnog EU biltena kako biste i dalje bili informirani o najnovijim zbivanjima vezanim uz Europsku uniju.

Imena pobjednika bit će objavljena na internetskim stranicama Informacijskog centra EU-a i Delegacije EU-a, te na Facebook stranici Informacijskog centra EU-a putem koje se možete najbrže informirati o dobitnicima te ostalim aktivnostima Centra.

Detaljna pravila nagradne igre potražite na ovom linku.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar