jeftinoputovati.com

NOVI GERMANWINGS

objavio 07/12/2012

Niskobudžetna aviokompanija Germanwings restrukturira svoju ponudu i ujedinjuje najbolje od Germanwingsa i Lufthanse te se sprema revolucionirati europsko niskotarifno tržište. Prvog dana siječnja 2013. kreće s novim brendom, uključuje sva Lufthansina prometna čvorišta, izuzev Frankfurta i Münchena, a 1. srpnja putnicima će postati i dostupan novi proizvodni koncept – tarife Best, Smart i Basic, svaka s različitim perfomansama.

– Posljednjih sedam tjedana razvijali smo inovativan i moderan koncept koji vodi ka novom identitetu brenda. Možda ne zvučim skromno, ali u kratko smo roku razvili uvjerljivo dobar koncept koji će nam omogućiti da poslujemo profitabilno i istovremeno našim putnicima ponudimo modernu ponudu. Tržište se mijenja brzo i moramo biti fleskibilni – rekao je predsjednik Uprave Lufthanse Christoph Franz na konferenciji za novinare u Kölnu, napomenuvši da sve kompanije imaju problema zbog visokih troškova goriva i cjenovnog pritiska te da se potrebno još više truditi.

S novim brendom promijenit će se i logo tvrtke, a postepeno će se promijeniti idizajn zrakoplova, odnosno zrakoplovi će se modificirati i obojati. Naime, iz Lufthanse u Germanwings prelazi 1000 ljudi i 32 zrakoplova, a plan je da do 2015. to bude 90 zrakoplova, 2500 radnika i ukupno 20 milijuna putnika.

– Postavljamo nove standarde u u europskoj zrakoplovnoj industriji. Novim konceptom naši kupci dobivaju najbolje od low-cost i tradicionalnih prijevoznika – istaknuo je i Thomas Winkelmann, glasnogovornik Germanwingsa.

(SEEBIZ)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar