jeftinoputovati.com

o nama

banner

jeftinoputovati.com pokrenut je kao blog 2003. godine u kojem je novinar Luka Ljubičić, zaljubljenik u putovanja, prenosio impresije iz „prve ruke“ sa svojih mnogobrojnih putovanja. Nesebični savjeti za putnike, osobni razvoj kroz promoviranje kulture putovanja te želja za rušenjem stereotipa kako su putovanja preskupa i da su namijenjena isključivo za bogataše bile su samo neke od okosnica „Lukinog bloga“.

U nedostatku sličnih kvalitetnih informacija na hrvatskom internetskom prostoru, interes za sadržajima vrlo brzo je prerastao krug prijatelja i poznanika te se proširio i na ostale grupe entuzijasta i aktivnih putnika. Uz veliku podršku i interakciju istomišljenika, 2007. godine dolazi do proširenja sadržaja i ozbiljnog pristupa u radu.

U 2012. godini jeftinoputovati.com je jedan od najvažnijih informacijskih medija u Hrvatskoj koji prati novosti i trendove iz sfere putovanja (niskotarifni i „tradicionalni“ avionski prijevoznici, last minute ponude turističkih aranžmana, aktualna događanja, akcije avionskih karata) te pruža zanimljivosti i korisne savjete ljubiteljima putovanja. Također, svakodnevno na facebook/jeftinoputovati.com stranici, na raspolaganju je online pomoć svima koji trebaju kvalitetnu informaciju za najjeftiniji način putovanja prema željenoj destinaciji.

Portal jeftinoputovati.com stekao je status „Superbrands partner“ za 2012. godinu. Prema riječima regionalnog direktora Superbrandsa Boruta Zemljiča ovaj status je pripao portalu radi postignutih rezultata u promicanju kulture putovanja te  ostvarenih veza s čitateljima. Superbrands je međunarodna organizacija koja predstavlja jedini globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 73 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje za nas slobodno nas kontaktirajte putem kontakt formulara.

KONTAKT FORMULAR

[si-contact-form form=’1′]

 

EMAIL ADRESA

info@jeftinoputovati.com