KAKO JEFTINO PUTOVATI U BUDIMPEŠTU?

objavio 02/11/2015

a_Budapest_Gellert_SpaU Budimpeštu redovite vikend polaske imaju turističke agencije iz Zagreba za već od 400 kn (ova cijena vrijedi uz jeftinoputovati besplatni kupon – pogledajte ovdje). Paketi uključuju prijevoz autobusom iz Zagreba u subotu ujutro i povratak u nedjelju popodne. Aranžmani također uključuju razgled grada, vodiča i noćenje u hotelu (3-4*) s doručkom.

Ne želite biti u organiziranoj grupi, sami želite planirati svoje vrijeme na putu i birati kad ćete ići i koliko dugo ćete ostati. Kako jeftino putovati u Budimpeštu individualno, jedan od najljepših europskih gradova?

Najpovoljnija opcija je vlakom jer HŽ Putnički prijevoz u sklopu svoje prijevozne usluge svim putnicima koji vlakom putuju u Mađarsku odobrava kupnju prijevozne karte uz popust od 60%. Povlastica se odnosi na povratnu prijevoznu kartu. Ako s vama putuje i dijete, ono plaća pola cijene karte za odraslog putnika. Za putovanja u Mađarsku vrijedi i ponuda Budapest Spezial po kojoj je prijevoznu kartu na relaciji Zagreb – Budimpešta moguće kupiti već za 29 eura. SDetaljnije obavijesti mogu se dobiti na željezničkim kolodvorima ili na telefon br. 01/4577-704 i 060/333-444.

Osim osobnih troškova za putovanje još će Vam trebati i povoljan smještaj u Budimpešti. Mi uvijek koristimo najbolju tražilicu hotelscombined.com/budimpešta  koja usporedi cijene svih vodećih svjetskih booking servisa. Ukoliko preferirate još povoljniji smještaj u vidu hostela i ne smeta vam dijeliti sobe sa drugim ljudima booking možete napraviti na ovoj stranici HostelBookers (noćenje po osobi već od 15 eur). Također jedan od sve popularnijih servisa za booking smještaja je airbnb – tzv. eBay smještaja, na kojem možete rezervirati privatni smještaj kod lokalnih ljudi –  Registrirajte se i ostvarite 20 eur popusta prilikom prvog putovanja.

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar