jeftinoputovati.com

KAKO JEFTINO PUTOVATI U AMSTERDAM

objavio 08/12/2022
assorted high rise building
Photo by Liene Ratniece on Pexels.com

Putovanje u Amsterdam iz Hrvatske može biti skupo, ali postoje neki načini kako se može uštedjeti novac i putovati jeftinije. Ovdje su neki savjeti koji vam mogu pomoći u uštedi novca i putovanju jeftinije u Amsterdam:

  1. Planirajte unaprijed: Kao što je već spomenuto, planiranje unaprijed može vam pomoći u uštedi novca. Ako znate kada želite putovati, potražite najbolje cijene avionskih karata i smještaja u Amsterdamu. Cijene obično variraju tijekom godine, pa pokušajte pronaći najbolje vrijeme za putovanje koje će biti povoljno za vaš budžet.
  2. Koristite niske troškove avioprijevoznika: Ryanair i EasyJet su niske troškove avioprijevoznici koji lete iz Hrvatske do Amsterdama. Provjerite cijene letova na njihovim web stranicama i provjerite ima li ponuda ili popusta.
  3. Putujte izvan sezone: Putovanje izvan sezone, posebno u zimskim mjesecima, može biti povoljnije. Cijene hotela i zrakoplovnih karata su obično niže u ovo doba godine.
  4. Rezervirajte smještaj unaprijed: Kao što je spomenuto, rezerviranje smještaja unaprijed može vam pomoći u uštedi novca. U Amsterdamu ima puno smještaja, od hostela do hotela, pa razmislite o svim opcijama prije nego što napravite svoju rezervaciju.
  5. Putujte autobusom: Putovanje autobusom je jeftinija opcija u usporedbi s putovanjem avionom. Razmislite o tome da putujete autobusom iz Hrvatske do Nizozemske. Međutim, imajte na umu da će putovanje autobusom trajati dulje nego putovanje avionom.
  6. Koristite javni prijevoz: Javni prijevoz u Amsterdamu dobro je organiziran i ima dobar raspored. Ako ne želite trošiti novac na taksi, razmislite o kupnji karte za javni prijevoz. Kupnja karte za javni prijevoz unaprijed može biti povoljnija opcija.
  7. Koristite bicikle: Amsterdam je poznat po svojim biciklističkim stazama, pa razmislite o tome da unajmite bicikl. To može biti jeftinija i zdravija opcija za istraživanje grada.
  8. Posjetite besplatne atrakcije: Amsterdam ima mnoge besplatne atrakcije, kao što su parkovi, muzeji i galerije. Posjetite besplatne atrakcije kako biste uštedjeli novac.

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login