JEFTINI LETOVI IZ PULE U LJETNOJ SEZONI 2011.GODINE

objavio 18/01/2011

Jeftini letovi iz Pulu za Veliku Britaniju – London, Manchester i Birmingham

Iako su sezonske low-cost linije uvedene da bi ‘rijeke stranaca’ došle na ‘najljepše more’, odlična su prilika da se i Hrvati malo prošeću po Europi. Veze prema Velikoj Britaniji dijele Ryanair i ThomsonFly. Kao i sa svim hrvatskim obalnim zračnim lukama, raspored je sezonski, a Ryanair otvara novu sezonu s četiri leta tjedno iz Stansteda 29. ožujka. Letovi se održavaju redovito do 29. listopada. Trenutno nema izravnih letova iz Pule za  Irsku.

Druga veza prema Londonu, kojom upravlja ThomsonFly, počinje sa Gatwicka od 3. svibnja, s tjednim letovima utorkom sve do 4. listopada.ThomsonFly također leti iz Pule za Birmingham i Manchester. Za sve one koji su željeli ove godine posjetiti Škotsku imamo lošu vijest jer je linija prema Glasgowu ove godine otkazana.

Jeftini letovi iz Pule prema Njemačkoj i Skandinaviji

Daleko od Velike Britanije, druga dva low cost prijevoznika su se ustoličila na hrvatskoj obali – Norwegian i Germanwings.

Norwegian letovi za Pulu iz Osla počinju tjedno od 7. svibnja do 29. listopada, dok  oni koji bi željeli vidjeti i Stockholm mogu to napraviti u vršku sezone. Naime, letovi iz Stockholma za Pulu startaju od 29.lipnja i traju do 10.8.

Germanwings sa svojih 75 odredišta u Europi ima dvije izravne veze iz Pule i to prema Kölnu i Berlinu. Oni nisu jedini low-cost prijevoznik koji će letjeti iz Pule prema Njemačkoj u sezoni 2011. jer i Intersky započinje svoj ljetni  raspored letova prema Puli od 29. svibnja do 25. rujna.

Osim navedenih  kompanija koje lete prema Puli tu je i velik broj sezonskih letova iz Rusije, Ukrajine, Rumunjske, Bjelorusije, Francuske…pa možda ne bi bilo loše proširiti vlastite horizonte u 2011. godini.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar