F1 VN ITALIJE (MONZA) AUTOBUSOM, 4 DANA ZA 1090 KN

objavio 28/08/2010

Za ljubitelje formule 1 imamo last minute ponudu za VN Italije. Polazak je 10.9.2010. a cijena je 1090 kuna.Cijena uključuje prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj na širem području (predgrađu) Milana u hotelu 4* u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom i pratitelja putovanja. Cijena ne uključuje ulaznicu za VN Italije u Formuli 1. Mogućnost doplate po osobi: smještaj u jednokrevetnoj sobi: kn 300;  polupansion (1 večera u hotelu): kn 190. Program putovanja pogledajte ispod a za rezervacije i upite kliknite ovdje.

PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1 ( petak ) : ZAGREB – RIJEKA – MONZA
Dolazak sudionika putovanja na Autobusni kolodvor Zagreb (peroni 502 do 506) najkasnije 15 minuta prije polaska autobusa. Polazak autobusa iz Zagreba u 21.30 sati. Vožnja prema Rijeci. Polazak iz Rijeke s parkirališta Delta u 23.30 sati.

Dan 2 ( subota ) : MONZA – MILANO
Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja, do Monze. Po dolasku u jutarnjim satima, odlazak do staze Autodromo Nazionale di Monza i praćenje zadnjeg treninga Formule 1 za VN Italije, koji traje od 11 do 12 sati. Slobodno vrijeme do kvalifikacijske utrke, koja počinje u 14 sati. Nakon završetka programa, polazak autobusa u 16.30 sati u pravcu Milana i smještaj u hotel na širem području grada. Noćenje.

Dan 3 ( nedjelja ) : MILANO – MONZA – RIJEKA
Doručak i odjava iz hotela. U 8 sati polazak autobusa prema stazi Autodromo Nazionale di Monza u Monzi i slobodno vrijeme do glavne utrke Formule 1 za VN Italije, koja počinje u 14 sati. Nakon završetka utrke, polazak autobusa za Hrvatsku u 17.30 sati. Noćna vožnja kroz Italiju i Sloveniju, uz usputna zaustavljanja, do Rijeke.

Dan 4 ( ponedjeljak ) : RIJEKA – ZAGREB
Očekivani dolazak u Rijeku na parkiralište Delta u noćnim satima. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb na Autobusni kolodvor predviđen je u ranim jutarnjim (noćnim) satima.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar