DIREKTNI LETOVI DUBROVNIK-ATENA VEĆ OD 750 KN

objavio 07/04/2015

Vodeća grčka zrakoplovna tvrtka Aegean Airlines povezivat će ovog ljeta Atenu sa Dubrovnikom. Prvi let zakazan je za 18. lipnja, a zrakoplovi tipa Dash 4 sa 78 sjedala će letjeti četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, četvrtak i subota) sve do 19. rujna, odnosno i duže ukoliko se pokaže da postoji zanimanje za spajanje dva atraktivna grada na obalama Mediterana.

Cijena povratne karte trenutno se kreće oko 750.- kuna, a može se kupiti kako putem online-prodaje tako i u svim poslovnicama Kompas.hr u 7 hrvatskih gradova odnosno kod svih ovlaštenih prodavača avio karata u Hrvatskoj.

Kompas.hr je potpisao ugovor o suradnji sa grčkom kompanijom i biti će regionalni predstavnik za ovu tvrtku. Direktor Kompasa Ivan Pukšar liniju smatra izuzetno atraktivnom: „I to prije svega za turističke grupe sa Dalekog istoka, Južne Amerike i SAD-a. Turisti koji dolaze u Hrvatsku obavezno posjećuju Dubrovnik, a sve češće traže i proputovanja kroz južnu i istočnu Europu.

Takve grupe najčešće nemaju dovoljno vremena za duge i naporne autobusne ture te će ova linija biti idealna veza između dvije zemlje.

Jednako tako će grčke turističke agencije i touroperatori moći posjetioce Atene koji to budu željeli lakoćom prebaciti do Dubrovnika.

Zanimljivo je da su već sada avioni dobro popunjeni, iako su rezervacije sjedala započele prije samo dva tjedna.“

Za sljedeću sezonu Kompas.hr priprema i posebno atraktivne tzv. „Two centres“ programe koji će uključivati boravak u Dubrovniku i Ateni a biti povezani ovom zrakoplovnom linijom. Dodatna vrijednost ovog leta svakako leži i u činjenici da će brojni američki turisti koji će sletjeti u Atenu direktno iz USA imati vrlo dobru i brzu vezu prema Dubrovniku jer let traje svega nešto više od jednog sata.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar