BOŽIĆNA BAJKA NA IMANJU SALAJ PORED ČAZME

objavio 09/11/2014

„Božićna bajka u Čazmi“ održava se od 2002. kada je obitelj Salaj prvi put okitila svoje imanje tisućama lampica. Broj lampica povećavali su iz godine u godinu, a 2011. prešli su nevjerojatan broj od čak milijun lampica. Ove godine bit će ih gotovo milijun i petsto tisuća lampica, a očekuje vas bogat program i gastronomska ponuda! Postavljaju ih na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na svojem posjedu, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenog ugođaja. Brojne lampice raspoređene su tako da tvore određene oblike pa se mogu vidjeti sobovi koji vuku saonice ili snjegovići.
Da bi ugođaj bio potpun, u pozadini sviraju tradicionalne božićne pjesme poput „Radujte se narodi“. I dio lampica svira svoju melodiju. Ondje se nalaze i štandovi s ugostiteljskom ponudom na kojima posjetitelji mogu nešto pojesti ili popiti te se pritom zagrijati. Ovogodišnja Božićna priča obitelji Salaj kreće 6. prosinca 2014. i traje do 11. siječnja 2015.

Cijena ulaznice je 30,00 kuna. Djeca do 10 godina u pratnji odraslih, invalidi, štičenici i odrasli s posebnim potrebama ulaznicu ne plaćaju. Više o ulaznicama pročitajte ovdje

Više o tome događanju na www.bozicnabajka.com (telefonski broj 043/771-511). .

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar