ATENA I BARCELONA VEĆ OD 129 EUR

objavio 15/02/2013

1347030740croatia_airlinesCroatia Airlines u razdoblju od 14. do 26. veljače putnicima nudi povoljne cijene avio karata za letove iz hrvatskih gradova u Atenu i Barcelonu. U tom se razdoblju povratne avio karte mogu kupiti po promotivnoj cijeni već od 129 eura, a putovanje realizirati od 1. travnja do 24. listopada ove godine.

Ovom posebnom ponudom putnicima se želi približiti drevna Atena, koja privlači svojom baštinom, gastronomijom i glazbom, te Barcelona u kojoj možete uživati u posebnostima arhitektonskih zdanja, noćnom životu i shoppingu. Izravni letovi triput na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom, zacijelo će vam približiti prirodne, kulturne i povijesne ljepote tih privlačnih mediteranskih zemalja.

Broj karata po promotivnoj cijeni od  129 eura ograničen je, a cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke www.croatiaairlines.hr

Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz prtljage, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

 Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja, kao i druge korisne informacije, možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar