AKCIJSKA PROLJETNA PUTOVANJA

objavio 26/03/2012

Barcelona ima boje, mirise, atmosferu i ljude među kojima ćete se osjećati dobro – nešto poput europskog ‘New Yorka’ – takav će vas osjećaj preplaviti na njenim ulicama. Ona živi svojim mediteranskim ritmom koji osjećate na svakom koraku, posebno krećući se znamenitom Ramblom od luke prema prekrasnom trgu Placa Cataluna pored raskošne gradske tržnice. Znameniti arhitekt Gaudi ukrasio je grad prekrasnim fasadama i palačama, a park Guell je možda najimpresivnije Gaudijevo djelo jer se ubraja među najljepše europske parkove čiji izgled posjetioce ostavlja bez daha. Kao što to čini i Sagrada Familia – nikad dovršena crkva, gotičko središte Barri Gotic, Poble Espanol…

Predlažemo nezaboravni pogled na „Barcelona by night“ sa brda Montjuich u bilo koje doba noći sa kojeg se ovaj višemilijunski grad vidi kao na dlanu, šetnju uskim ulicama gotičke četvrti u bilo koje doba dana, čašu pjenušca na Ramblas u kasno popodne i nezaobilazni cafe corto prijepodne kako biste Barcelonu doživjeli u trenutku kad su Vam budna sva Vaša čula.

Kompas.hr vodi Vas posebnim charter zrakoplovom sa predviđenim polaskom 6.4. ujutro, a povratkom 9.4. u večernjim satima po cijeni aranžmana već od 3.390 kuna (+690 kn takse), a tu je i poseban fortuna program već od 1.990 kn!

Naravno, uz Barcelonu u ponudi imamo i brojna proljetna putovanja u druge europske i daleke destinacije. Izdvajamo Rim 6.4.Kubu 4.4. i Tajland 30.4.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar