ZEMLJE SA NAJLJEPŠIM ŽENAMA NA SVIJETU

objavio 19/10/2010

Postoji bezbroj listi najljepših žena i nacija na svijetu. Ako poželite otputovati na mjesto gdje ima mnogo zgodnih žena, nudimo vam sljedeće destinacije:

Kolumbija

Kolumbijke su prototip južnoameričke ljepote. Veoma su prirodne i skladno građene. Ako se ne bojite mogućih otmica od strane gerilaca, svakako posjetite Kolumbiju, rodnu zemlju popularne Shakire.

Ukrajina

Na šta vas prvo asocira kad spomenemo izraz “Ukrajinka”? Da, nažalost, zbog siromaštva mnoge prelijepe ukrajinske djevojke završe kao prostitutke širom Evrope. Seksipilna Bondova djevojka Olga Kurylenko je, na radost obožavalaca, krenula drugim putem.

Švedska

Skandinavski tip ljepote – plava kosa, tamni ten. Mnogi muškarci vole gledati Šveđanke na plaži. Urbane, seksipilne, otkačene… Baš kao čuvena Playboyeva zečica Victoria Silvstedt.

Rusija

Slavenska ljepota u punom smislu. Poput svojih južnih ukrajinskih susjeda, Ruskinje su, također, veoma lijepe i atraktivne. Zelene ili plave oči i pune usne karakteristične su za žene tog podneblja. Jedna od najljepših je zasigurno Natalia Vodianova.

Južnoafrička Republika

Zemlja kojoj su izbori ljepote tradicionalno naklonjeni, i to s razlogom. Osim prekrasne prirode, JAR ima i mnogo lijepih žena, a jedna od njih je i Charlize Theron.

Indija

Osim što redovno osvajaju titule na raznim takmičenjima ljepote, Indijke su zaista izuzetne. Karakteriše ih tamna gusta kosa, tamni ten, velike oči i lijep osmijeh. Zasigurno jedna od najljepših žena svijeta Indijka Aishwarya Rai, bivša Miss svijeta i današnja velika zvijezda Bollywooda.

Meksiko

I oni koji ne prate meksičke sapunice znaju da te serije obiluju lijepim i zgodnim ženama. Meksikanke su vatrene i seksipilne… baš poput Salme Hayek.

Brazil

Brazilke kao da dolaze sa neke druge planete. Ko još ne zna za prizor sa najljepše plaže na svijetu Copacabane, prepune najljepših žena svijeta. Duge noge, vitka tijela, obline i lijepa lica čine Brazilke neprikosnoveno najljepšim ženama svijeta. Amazonke poput Gisele Bundchen, Adriane Lime, Alessandre Ambrosio ili Raquel Zimmerman, već godinama suvereno vladaju svijetom mode. “Ljepota je u oku posmatrača”, kažu mnogi, a mi se slažemo. Međutim, Brazilke su, ipak, Brazilke.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *