ZA 1499 KUNA SEDAM DANA LJETUJTE U DUBROVNIKU

objavio 23/06/2010

U cijenu od 1499 kuna za sedam dana ljetovanja po osobi uključen je boravak u privatnom smještaju, dnevno jedan ručak ili večera u nekom od dubrovačkih restorana, turistička kartica koja pokriva besplatan javni prijevoz i još neka iznenađenja.

“Želimo Dubrovnik i njegovu okolicu učiniti prihvatljivim ljudima slabije platežne moći i odmaknuti se od imidža skupe jadranske destinacije”, poručio je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić predstavljajući u Zagrebu projekt sedmodnevnog ljetovanja u gradu podno Srđa po cijeni od 1499 kuna po osobi u špici sezone, piše Večernji list.

“Dubrovnik ima skupe i popunjene hotelske kapacitete, ali smještaj u privatnom sektoru slabije je tražen, stoga smo pozvali sve iznajmljivače soba da uz prihvatljive cijene za 800 kuna tjedno, u sobama koje moraju imati TV, klimatizacijski uređaj i kupaonicu podupru projekt jeftinog i kvalitetnog ljetovanja na jugu zemlje”, kazao je Vlahušić.

Smještaj će se zasad moći rezervirati na internetskim stranicama Grada Dubrovnika te Turističke zajednice.

U cijenu od 1499 kuna za sedam dana ljetovanja po osobi u našem morskom dragulju uključen je boravak u privatnom smještaju, dnevno jedan ručak ili večera u nekom od dubrovačkih restorana stare gradske jezgre, turistička kartica koja pokriva besplatan javni prijevoz i ulazak u muzeje i galerije, te paket zabave koji sadrži jednu ulaznicu na događanje Dubrovačkih ljetnih igara ili četiri ulaznice za diskoklub.

Pogledajte i popis restorana u kojima možete dobiti 7 ručkova ili večera za 329 kn ili smještaj 7 dana po osobi već od 800kn.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar