WIZZ AIR NOVI LETOVI IZ SRBIJE

objavio 10/09/2010

BEOGRAD – “Wizz Air će od 15. prosinca letjeti iz Beograda do Rima i Malmea a od travnja 2011.  do Stokholma, Eindhovena i Munchena,” najavio je na konferenciji za novinare generalni direktor Wizz Air József Váradi.

Niskotarifna aviokompanija Wizz Air iz Beograda već obavlja letove ka Londonu i Dortmundu. Najniža ukupna cijena karte u jednom smijeru, uključujući sve takse, iznositi će 24,99 eura (oko 2.600 dinara).

Avioni Wizz Aira za Rim i Malme počet će sa letovima od 15. prosinca, tri puta tjedno za talijansku metropolu, a dva puta za Švedsku. Letovi za Eindhoven, prema najavama, biti će uvedeni od 1. travnja i prometovat će 2 puta tjedno, dok će linije za Munchen i Stockholm biti otvorene od 3.travnja, također dva puta tjedno.

Kompanija je odlučila i da u Beogradu otvori operativnu bazu, odnosno da u Beogradu bude smješten jedan njihov avion Airbus A320.

Cilj kompanije je, prema riječima Váradija, postati lider na srpskom tržištu. On je kazao da će na ovaj način doprinijeti razvoju srpskog gospodarstva.

Wizz Air je u posljednje tri godine od kada je počela ekonomska kriza u prosjeku za oko 30posto bolje poslovao, tako da planiraju  do kraja ove godine prevesti 10 miliona putnika.

(seebiz)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *