VUELING JEFTINI LETOVI ZA BARCELONU

objavio 03/04/2015

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling iduće će godine uvesti nove dodatne letove iz Španjolske i Italije prema Hrvatskoj koji će prometovati od travnja do listopada.

Uz direktne sezonske letove Barcelona-Zagreb od 3. travnja do kraja listopada, novost u ponudi Vuelinga za Hrvatsku iduće godine su i letovi iz Barcelone za Zadar, jednom tjedno od kraja lipnja do početka rujna, dok se posebna linija Barcelona-Zagreb uvodi već ovog prosinca zbog Adventa.

Uvode i letove Barcelona-Dubrovnik od 27. ožujka iduće godine, kao i letove iz Barcelone u Split od 2. travnja s dva leta tjedno koji u sezoni postaju dnevne linije, a razmatraju i uvođenje linije Barcelona-Pula.

Osim iz Barcelone iduće godine taj prijevoznik uvodi i dvije nove sezonske linije iz Italije odnosno Rima prema Puli, Splitu Dubrovniku i Zadru.

Karte su u već prodaji po početnoj cijeni od 49.99 eura za putovanje u jednom smjeru (povratnu kartu možete kupiti za stotinjak eura. Kupnja karata je isključivo online na  www.vueling.com

Ponudu povoljnog smještaja u Barceloni pogledajte na hotelscombined.com.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar