VODIČ ZA PRVI PUT NA KRSTARENJU

objavio 31/05/2011

Uplatom aranžmana dobivate praktički sve: kabinu, uslugu, sva tri obroka, zabavu, sport i kompletnu animaciju. Doza romantike vam i opuštanja vam je zagarantirana mogućim odlaskom na najusamljenije plaže. Želite li pak intimu na samome brodu, jednostavno možete rezervirati kabinu s balkonom i uživati i uživati u kompletnom tretmanu ne odvajajući se od voljene osobe i pogleda na pučinu. Raznovrsna glastronomska ponuda, imate mogućnost kušati svaki dan specijalitete zemlje koju posjećujete, ostati vjerni fast food delikatesama ili iskušati raznovrsnu ponudu zdrave kuhinje. Širok izbor tura i brodova, bez obzira na dobnu skupinu, uvijek ćete naći nešto po svom ukusu. Statistika je pokazala da stupanj zadovoljstva turista, koji su proveli godišnji odmor na kruzerima je mnogo veći od bilo kojeg drugog načina provođenja odmora. Većina krstarenja na luksuznim brodovima traje od 7 do 11 dana no postoje i kraća. Krstari se Karibima, Sredozemljem, Crniom morem, Sjevernom Europom, Bliskim Istokom, Tihim oceanom, oko Meksika, Aljaske, ali i svim većim rijekama.
Ako želite krstariti po najpovoljnijim cijenama trebate napraviti rezervaciju dovoljno rano, cijene krstarenjea su to veća što se približava vrijeme polaska, osim za putovanja u “last-minute” ponudi. Rana rezervacija znači barem 120 dana prije polaska. Kupovanje preko interneta može biti najbrži i najlakši način usporedbe različitih cijena krstarenja.Ako ste zainteresirani za romantično krstarenje odaberite neki od manjih brodova sa ekskluzivnijim kabinama gdje je sve u romantičnom štihu. Poznatije brodovi za zaljubljene pripadaju floti Windstar Cruises i Sea Dream Yacht Club.Za ljubitelje aktivnog odmora je svakako Royal Carribbean gdje se može uživati u pravom carstvu sportskih užitaka koji čak uključuju i aktivnosti ekstremnih sportova.Obiteljski brodovi sadrže sve za vašu djecu a ni vi se nećete dosađivati. Tu spadaju brodovi iz Costine flote, Carnivalovi brodovi, Royal Carribbean i Norwegian Cruise line flota.Ako ste krstarenje odabrali kao team building onda svakako se trebate odlučiti za Costa Crociere brodove.
Što se tiče kabina postoje sljedeće vrste: Unutarnje standard, superior, vanjske kabine standard i superior, vanjske kabine s balkonom, suite, grand suite, obiteljske kabine i mnoge druge specifične za pojedine kruzere.
Izleti na kopno se obično naplaćuju na licu mjesta. Brodar svakodnevno obaviještava o izletima za idući dan, no u svakom pristaništu se može odlučiti za individualno razgledavanje pješice ili taksijem. Iznimno je važno da se pravovremeno vratite na brod. Uvijek postoji unaprijed određeno vrijeme polaska. Kreće izleta kreću se od 20 do 150 dolara ovisno o trajanju, sadržajima i ulaznicama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *