UZ RITAM EUROPE OSVOJI PUTOVANJE U BRUXELLES

objavio 06/05/2013

Ritam Europe 3Ovogodišnji, treći po redu koncert „Ritam Europe“ posjetiteljima donosi pravu glazbenu poslasticu, nastup jednog od najpoznatijih izvođača u Hrvatskoj – Gibonnija! Gibonni će nakon dužeg vremena nastupiti u Zagrebu i na “Ritmu Europe 3” predstaviti novi album na engleskom jeziku „20th Century Man”. Gibonniu će se na stageu pridružiti i London Community Gospel Choir koji je sudjelovao i na snimanju albuma. Koncert će se održati u petak, 10. svibnja, na zagrebačkom Bundeku s početkom u 20.30h, a osim Gibonnia, na koncertu će nastupiti i bendovi Belfast Food i KopitoUlaz za posjetitelje je slobodan. (Koncert se u slučaju kiše odgađa na nedjelju, 12. svibnja.)

Gibonnijev nastup na “Ritmu Europe 3″ je i promocija njegovog novog albuma na engleskom jeziku „20th Century Man” kojim se ovaj cijenjeni izvođač trenutno predstavlja i europskoj publici. U sklopu europske turneje, Gibonni je nedavno u Budimpešti i Pragu gostovao na koncertu Micka Hucknalla, bivšeg pjevača grupe Simply Red. Plod je to dugogodišnje Gibonnijeve suradnje s producentom benda Simply Red, Andiem Wrightom. Publika je na spomenutim koncertima bila oduševljena glazbom ovog hrvatskog izvođača, što potvrđuje da je Gibonni zasluženo uvršten na listu L.A. Timesa 15 najboljih glazbenika iz cijelog svijeta koji još nisu međunarodno poznati, iako svojom kvalitetom to zaslužuju biti.

Posebno za nastup na Bundeku Gibonniju će se pridružiti i London Community Gospel Choir s kojima je već surađivao u prošlosti.

U svjetlu irskog predsjedanja Europskom unijom, posjetitelje će dodatno zabaviti i rasplesati najpoznatiji „hrvatski irski bend“, riječki bend Belfast Food dok će dašak mora posjetiteljima prenijeti dečki iz benda Kopito.

Ovogodišnje izdanje koncerta „Ritam Europe 3“ posebno je jer se održava u sklopu obilježavanja posljednjeg Europskog tjedna prije samog pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Delegacija Europske unije odlučila je stoga građanima pokloniti ovu glazbenu poslasticu. Posjetitelje koncerta očekuje i nagradna igra kojom će moći osvojiti putovanje u Bruxelles početkom srpnja 2013.

Pravila nagradne igre „Ritam Europe 3 vodi Vas u Bruxelles“

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *