UŠTEDITE NOVAC SPAVAJUĆI U MINI SOBAMA

objavio 21/07/2010

Je li veličina važna kada je u pitanju smještaj dok ste u posjeti nekoj od vaši omiljenih destinacija? Odgovor je – naravno, ako želite uštedjeti novac.
Na stranici bing.com navedeno je nekoliko hotela koji nude smještaj u malenim i pomno uređenim sobama i za manju cijenu.

● Hotel Qbic, Amsterdam
Ovaj hotel nalazi se u poslovnom centru grada, a svojim gostima nudi jedinstveni ambijent, LCD TV, pristup internetu. Iako je smješten u poslovnom dijelu grada i u blizini zračne luke Schiphol, odlično je povezan i sa centrom grada. Za noćenje je potrebno izdvojiti oko 75 eura.

● Hotel Jane, New York
Hotel Jane dovršen je 1908. godine, a sagrađen je kao hotel namijenjen mornarima koji su navikli na skučen prostor. Putnici s plićim džepom često spavaju u sobama nalik na brodske kabine čiji se pripadajući WC i kupaonica nalaze na dnu hodnika. Hotel inače za svoje goste u ponudi ima i sobe s bračnim krevetom i kupaonicom.

● Hotel Punta Grande, Kanarski otoci
Punta Grande nalazi se u El Hierrou na Kanarskim otocima, a našao se i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najmanji hotel na svijetu. I sobe hotela također odgovaraju tom opisu. Hotel ima samo četiri sobe.

● Hotel De Vrouwe Van Stavoren, Stavoren, Nizozemska
Nakon nekoliko dizajnerskih zahvata, drvene bačve su pretvorene u svojevrstan hotel i u njima su umjesto vina sada gosti. Sobe u drvenim bačvama su male ali šarmantne, kako ih neki gosti opisuju. Ispred bačve nalazi se i mala drvena terasicu za sjedenje, a u blizini je i restoran. Za pet noćenja u dvokrevetnoj bačvi platit ćete oko 400 eura.

● EasyHotel, London, Berlin, Edinburg, Zürich, Sofija, Dubai
Prvi EasyHotel otvoren je u Londonu, međutim, danas postoji čitav lanac takvih hotela (Berlin, Edinburg, Zürich, Sofija…), a jedan se EasyHotel čak otvorio i u Dubaiju. Ovi hoteli gostima nude malenu spavaću sobu i kupaonicu, a cijena noćenja je u nekima već od 15 eura.

Izvor: Net.hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *