USKORO DIREKTNA ZRAČNA LINIJA MOSKVA-DUBROVNIK

objavio 14/11/2010
Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić boravio je u službenom pojsetu Moskvi gdje je s opunomoćenikom predsjednika Ruske Federacije za Središnji okrug Georgyom S. Poltavchenkom razgovarao o turizmu, ulaganjima ruskih investitora na dubrovačko pdoručje kao i o potrebi uspostave diretnih zračnih linija između Rusije i Dubrovnika, odnosno Dubrovnika i Moskve, priopćeno je iz dubrovačkog Ureda za odnose s javnošću.
Tom prigodom gradonačelnik Andro Vlahušić naglasio je kako grad Dubrovnik priprema katalog investicija na dubrovačkom području, dok je predstavnik Rusije zatražio gotove materijale kako bi ih mogao predstaviti gospodarstvenicima Središnjeg okruga koji uključuje i grad Moskvu, odnosno 40 milijuna stanovnika.
Tijekom razgovora s generalnim direktorom ruske nacionalne zrakoplovne tvrtke Aeroflot Vitalijem Savelijevim govorilo se o uspostavi direktne zračne linije Moskva – Dubrovnik čija je priprema, rečeno je, u tijeku.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić boravio je u službenom pojsetu Moskvi gdje je s opunomoćenikom predsjednika Ruske Federacije za Središnji okrug Georgyom S. Poltavchenkom razgovarao o turizmu, ulaganjima ruskih investitora na dubrovačko pdoručje kao i o potrebi uspostave diretnih zračnih linija između Rusije i Dubrovnika, odnosno Dubrovnika i Moskve, priopćeno je iz dubrovačkog Ureda za odnose s javnošću.Tom prigodom gradonačelnik Andro Vlahušić naglasio je kako grad Dubrovnik priprema katalog investicija na dubrovačkom području, dok je predstavnik Rusije zatražio gotove materijale kako bi ih mogao predstaviti gospodarstvenicima Središnjeg okruga koji uključuje i grad Moskvu, odnosno 40 milijuna stanovnika.
Tijekom razgovora s generalnim direktorom ruske nacionalne zrakoplovne tvrtke Aeroflot Vitalijem Savelijevim govorilo se o uspostavi direktne zračne linije Moskva – Dubrovnik čija je priprema, rečeno je, u tijeku.

One Comment

  1. mirko

    20/05/2011 at 23:24

    ineresujeme koliko kosta povratna karta (low kost) iz dubrovnika (cilipa) do moskve i na koji aerodrom slijece u moskvu u perijodu od 17 07 2011 do 15 08 2011 unaprijed hvala

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *