UBER JE IZVRSNO RJEŠENJE NA PUTOVANJIMA

objavio 12/01/2017

Često sam tijekom vlastitih putovanja bio “bezobrazno opljačkan” od strane taxi vozača, pogotovo na relacijama zračna luka – centar grada. Pravi spas je pojava Uber platforme. Npr. na mojem zadnjem putovanju u Cancun platio sam Uber do smještaja oko 10 američkih dolara dok za istu relaciju aerodromski taxi je tražio 65 američkih dolara. Predivno transparentno iskustvo, bez cjenkanja i straha od paprene cijene. Također, Uber je idealan i za istraživanje destinacija u kojima je javni prijevoz loše organiziran. Uber je od prošle jeseni dostupan je i u Zagrebu te od početka lipnja 2016. u Splitu i Dubrovniku.

Za početak je potrebno instalirati mobilnu aplikaciju Uber na svom smartphonu. Kada jednom “skinete” aplikaciju možete je koristiti u bilo kojoj zemlji gdje je Uber prisutan. Registracija se obavlja za manje od minute, a aplikaciji su potrebni osnovni podaci o korisniku (ime i prezime, e-mail i broj mobitela) te podaci s tvoje kreditne, debitne ili kartice tekućeg i žiro računa. jeftinoputovati.com Vam poklanja BESPLATNE vožnje Uberom – kako bi zatražio svoj besplatni poklon, registriraj se putem OVOG LINKA  ili naknadno unutar aplikacije pod besplatne vožnje unesite kod “THO41”.

Prije nego što pozoveš vozača, sve informacije o cijeni i vremenu čekanja vozača vidljive su na ekranu, što znači da te ne čekaju nikakva iznenađenja u trenutku kad dođeš do odredišta! Vozač fizički ne sudjeluje u naplaćivanju, sve se odvija preko aplikacije. Detaljni podaci o svim transakcijama stižu mailom, a tvoji podaci ne koriste se van potreba aplikacije.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar