TURKISH AIRLINES – NAJBOLJA ZRAKOPLOVNA KOMPANIJA

objavio 26/05/2010

Turkish Airlines, turski nacionalni avioprijevoznik, ovih je dana ponovno ostvario veliki uspjeh na dodjeli Skytraxovih nagrada. Već drugu godinu zaredom proglašen je najboljom zrakoplovnom kompanijom Južne Europe, a kvalitetu svoje usluge dodatno je potvrdio osvajanjem nagrade za najkvalitetniju uslugu i catering u ekonomskoj klasi a koju osigurava Turkish Do&Co, tvrtka kćer Turkish Airlinesa. Turkish Airlines također je proglašen i trećom najboljom zrakoplovnom kompanijom u cijeloj Europi.

Skytraxove nagrade „Skytrax World Aviation Awards” koje su poznate i kao Oskari avioindustrije dodjeljuju se  svake godine, na temelju istraživanja u koje je uključeno 750 kriterija po kojima se ocjenjuje kvaliteta proizvoda i usluga pojedine zrakoplovne kompanije i zračne luke. Skytraxove svjetske nagrade za zrakoplovne kompanije izrazito su cijenjene i prepoznate u cijelom svijetu. Pobjednici se imenuju na temelju rezultata 17,9 milijuna provedenih anketnih intervjua tijekom istraživanja koje traje 10 mjeseci te u kojem sudjeluju putnici više od 100 različitih nacionalnosti.

Turkish Airlines zadržao je i status jedine zrakoplovne kompanije u Europi sa statuom 4 zvjezdice u prvoj, poslovnoj i ekonomskoj klasi na interkontinentalnim letovima te za poslovnu i ekonomsku klasu na letovima srednjeg doleta. Upravo status 4 zvjezdice u ekonomskoj klasi pozicionira Turkish Airlines ispred ostalih konkurenata, s obzirom da ne postoji niti jedna druga zrakoplovna kompanija sa statusom 4 zvjezdice u svim kategorijama u Europi.

Detaljniji rezultati Skytraxovih istraživanja koji postavljaju Turkish Airlines ispred konkurenata objavljeni su i na internetskoj stranici  www.airlinequality.com.
U istraživanju su sudjelovale sljedeće zemlje Južne Europe: Portugal, Španjolska, Italija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Srbija, Turska, Cipar, Malta, Rumunjska i Slovenija.

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar