TRIPADVISOR – POLAZNA TOČKA SVAKOG PUTOVANJA

objavio 06/02/2014

TripAdvisor je jedna od najvažnijih i najposjećenijih turističkih stranica u svijetu. Riječ je o najvećoj svjetskoj zajednici ljubitelja putovanja, gdje možete dobiti objektivne informacije, savjete i mišljenja od milijuna putnika kako bi vaše putovanje bilo savršeno isplanirano. TripAdvisor vam pruža savjete i informacije iz prve ruke, mjesto koje je doslovce “krcato” iskustvima i mišljenjima ljudi koji su već bili na vama željenoj lokaciji. Ukratko, to je prijateljska, opuštena zajednica ispunjena iskrenim razgovorima između putnike poput vas.

Ubuduće prije nego što potvrdite i platite booking nekog smještaja, bacite pogled na TripAdvisor komentare i ocjene. Također pogledajte stvarne slike koje su  pravi putnici uslikali, a ne one “photoshopirane” od strane vlasnika hotela. Savjet, uvijek pročitajte “loše” recenzije prvo, jer su često vrlo precizne oko nedostataka, ali, naravno, uzmite ih s rezervom ukoliko je njihov postotak manji od 10%. Ako objekt ima 300 pozitivnih mišljenja, a samo jedan loš, onda možete biti sigurni da ste izvrsno odabrali.

Stranicu možete pretraživati kao gost, a ukoliko se registrirate imate sljedeće mogućnosti: pisanje recenzija (komentara), postavljanje pitanja na TripAdvisor forumu, slanje privatnih poruka ostalim članovima i primanje povoljnih ponuda za odabrane destinacije na email. Više na TripAdvisor.com

jeftinoputovati.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *