TRAŽITE SRODNU DUŠU?! – PUTUJTE AUTOBUSOM :)

objavio 14/05/2010

putovanje autobusom


Zaboravite ljubavne oglase, ako ste u potrazi za srodnom dušom putujte autobusom! Jedna je tvrtka iz Kopenhagena osmislila novu kampanju kako bi autobuse učinila idealnim mjestima za nova poznanstva.

‘Putnici koji se odluče za ljubavna sjedala u autobusima tvrtke iz Kopenhagena jasno daju do znanja da su samci i da bi taj status rado promijenili’ izjavila je glasnogovornica tvrtke.

Ova kampanja namijenjena je putnicima koji su u potrazi za srodnom dušom jer kako tvrde ‘čak je i ljubav na prvi pogled moguća u autobusu!’

Posebna ljubavna sjedala presvučena su crvenim navlakama i jasno su istaknuta da ne bi došlo do zabune.

‘Nikada ne znate što se može dogoditi. Nikome ne garantiramo da će pronaći osobu o kakvoj sanja. Mi samo nudimo mogućnost putnicima da upoznaju nove ljude i pokušaju ostvariti komunikaciju s nekim dok putuju, a možda i nešto više od toga’ rekao je Martin Wex, prenosi france24.com.

Cilj ove kampanje je ‘prodrmati’ ljude, navesti ih da se ohrabre i da flertuju dok putuju. Tko zna, možda netko od njih i upozna svog idealnog partnera ili partnericu baš u autobusu. Ovo je definitivno jedna od mogućnosti da se netko usreći.

A vozač jednog od autobusa potvrdio je da su ljubavna sjedala u autobusima zaslužni za bolje raspoloženje među putnicima. Neke djevojke su već zauzele svoja mjesta nadajući se zanimljivom društvu.

Izvor: net.hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *