TOP DESTINACIJE NA KOJIMA SE MOŽETE TOTALNO RAZUZDATI

objavio 14/05/2010

tom destinacije


Svakome s vremena na vrijeme dobro dođe da se opusti i prepusti nesputanoj zabavi. Zato su pravi znalci odabrali naj destinacije i sastavili popis mjesta gdje možete ludirati do mile volje.

Ibiza, Španjolska
Ovaj španjolski otok u Sredozemnom moru odavno je već poznat po partyjanju i zabavama koje traju od jutra do sutra. Plaže, barovi i noćni klubovi u kojima sviraju vrhunskim DJ-i privlače turiste željne zabave iz čitavog svijeta.

Queenstown, Novi Zeland
Queenstown se često opisuje kao glavni top destinacija za avanturiste i to s dobrim razlozima. Za sve ovisnike o adrenalinu ovo je nezaobilazno mjesto. Rafting, let helikopterom, bungy jump sa 134 metra visine samo su neke od avantura kojima se možete prepustiti.

Las Vegas, SAD
Las Vegas je s 552.539 stanovnika najveći grad Nevade i uz Monte Carlo najveći svjetski centar kockarske industrije te svima koji se tamo nađu nudi obilje mogućnosti za razuzdano ponašanje.

Cape Town, Južna Afrika
Cape Town je nezaobilazno mjesto za one koji su u potrazi za zabavom i avanturom. Idealan je za ovisnike o adrenalinu. Bungee jump s visine od 216 metara najviši je u čitavom svijetu, a možete isprobati i skydiving te skakanje s padobranom iznad Robben Islanda. Ako ste ljubitelj vodenih radosti tamo možete između ostalog iskusiti i avanturu morskog ribolova.

Ko Pha Ngan, Tajland
Poznat po svojim partyjima za noći punog mjeseca Ko Pha Ngan je postao raj za mnoge putnike koji planiraju svoj odmor u skladu s lunarnim ciklusom. Cjelonoćni partyji postali su poznati kao najveći svjetski partyji na plaži.

New Orleans, SAD
Dom famoznog Mardi Gras festivala, New Orleans budi u ljudima ono najbolje i ono najgore dok tulum traje, a noć se približava. Tisuće ljudi dolazi tamo kako bi pili i tulumarili po ulicama. Mardi Gras postao je pojam za razuzdanost!

Mykonos, Grčka
Što se tiče grčkog otočja Mykonos je najpoznatiji po dobroj zabavi, a često ga opisuju i kao igralište za odrasle. Osim predivnih plaža Mykonos u svojoj ponudi ima neke od najboljih barova i noćnih klubova u svijetu i mnogima će boravak tamo ostati u sjećanju kao najbolji odmor u životu.

Izvor: net.hr

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *