ŠTEDNJA NOVCA, VREMENA I ŽIVACA NA HRVATSKOM WEB TRŽIŠTU

objavio 26/10/2011

U lipnju ove godine portal jeftinije.hr napunio je prvu godinu poslovanja u Hrvatskoj. U kratkom vremenu jeftinije.hr se pozicionirao kao jedan od najsveobuhvatnijih portala s najvećom ponudom proizvoda potrošačke elektronike (televizije, radio uređaja, računala, kamera, video kamera,…), kućanskih aparata, fotoaparata i telefonije. S mjesečnim rastom u broju korisnika od 20% predstavlja jedan od propulzivnijih Internet portala u Hrvatskoj. Trenutno je na portalu predstavljeno više od 120.000 različitih ponuda od preko 70 trgovaca u Republici Hrvatskoj.

Točnost i uređenost informacija su najvažniji

Karakteriziraju ga visoka točnost informacija o proizvodima, cijenama te unificirani opisi karakteristika proizvoda kao i izvrstan jednostavni dizajn koji omogućava kupcu da se lako snalazi na stranicama pri pretragama najpovoljnije ponude štedeći tako vrijeme, živce i naravno novac.

Jeftinije.hr također nudi i različite testove za neke od najpopularnijih proizvoda kao i mogućnost predlaganja objave testova,  komentiranje proizvoda te direktne preporuke drugim korisnicima  čime se omogućava visoka interaktivnost te ga čini izrazito prijateljski nastrojenim za korisnike.

Portal također omogućava kupcu da ga se prijavom na njegov servis obavijesti o promjenama cijene odnosno da ga se ”alarmira” kada proizvod koji je njemu zanimljiv dostigne cijenu koja je prihvatljiva njegovoj kupovnoj moći.

Web je tek početak 

Jeftinije.hr  je prilagođen i mobilnim uređajima na adresi m.jeftinije.hr čime omogućava kupcu da i kad razgledava proizvode u ”offline” trgovinama može u svakom trenutku usporediti cijene. U razvoju je i aplikacija za android i windows 7 mobilne uređaje čime će portal postati nezaobilazno sredstvo prilikom obavljanja kupovine bila ona online ili offline.

Strategija portala je napraviti pravi mali online trgovački centar pa je u tom smislu zamišljeno i otvaranje novih kategorija u skoro vrijeme na područjima sport, erotika, ljepota i zdravlje te odjeće i obuće.

Jeftinije.hr je sestrinski projekt najpoznatijeg Slovenskog onlineshopping centra Ceneje.si, koji je »davne« 2005. godine krenuo u usporedni prikaz cijena i koji danas bilježi preko pola milijuna mjesečnih posjetitelja i godišnjim rastom od 104%. U bliskoj budućnosti je najavljeno širenje franšize i na ostala tržišta regije

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar