SPECIJALIZIRANE WEB STRANICE KOJE VAM POMAŽU DA OSTANETE FIT NA PUTOVANJIMA

objavio 13/05/2010

Odlazak na putovanje i godišnje odmore obično znači pauzu ili prestanak redovnog rekreativnog bavljenja sportom. No, to zapravo i ne mora biti tako. Na putovanjima je teže zadržati rutinu sportskih aktivnosti, ali je zato vrlo lako naći lokacije na kojima možete nastaviti sa svojim omiljenim sportom.

U tome vam mogu pomoći brojne specijalizirane web stranice koje potpuno besplatno na bilo kojem mjestu zemaljske kugle pronalaze i detektiraju razne sportske centre poput plivačkih bazena, trkaćih staza ili primjerice teniskih centara.Tako primjerice strastveni plivači mogu putovati tragom bazena diljem SAD-a, Australije, Velike Britanije ili neke druge svjetske destinacije, a sve zahvaljujući portalu clubswim.com Upisom Hrvatske na popis za izlist vanjskih i unutarnjih bazena na ovom portalu dobije se popis od 183 bazena smještena u različitim dijelovima naše zemlje – od Zagreba, Istre, Dalmacije, Gorskog kotara i Dubrovnika.

Osim toga, za svaki bazen odmah dobivate informaciju o tome je li riječ o javnom ili privatnom, grijanom, unutarnjem ili vanjskom bazenu. Naravno, za svaki bazen uz broj telefona i adresu na raspolaganju je i karta ili plan grada te kratke upute kako najjednostavnije pronaći njegovu lokaciju.

Zahvaljujući internet stranicama mapmyrun.com, mapmyride.com, mapmywalk.com, mapmytri.com i mapmyhike.com vrlo lako ćete locirati mjesta za pješačenje, planinarenje, trčanje, vožnju biciklom pa čak i za uživanje u vodenim sportovima. Na ovim stranicama do sad je već objavljeno više od 675 tisuća sportskih staza ili terena za navedene sportske aktivnosti, a svaka od njih je detaljno objašnjena – od lokacije, adrese, naziva i Google mape koja određeni sportski centar prikazuje u 3D vizualizaciji.

Upisom Hrvatske na stranicu mapmyrun.com dobivate ispis od čak 587 rezultata!

Za one sklonije igranju tenisa također postoji posebna i specijalizirana internetska stranica koja će vam pomoći da na željenim destinacijama pronađete ponajbolje teniske centrethetennischannel.com/community Osim toga, ova stranica vam omogućava i pronalaženje odgovarajućeg programa, igrališta, ali i čak raspoloživih partnera za igranje te nudi i mnoštvo drugih sadržaja.

Izvor: shop-in-zagreb.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *