ŠPANJOLSKA NAJJEFTINIJA DESTINACIJA, HRVATSKA MEĐU SKUPLJIMA

objavio 15/04/2011

Britanci bi godišnje odmore mogli provesti na španjolskoj obali s obzirom na to da Španjolci imaju prihvatljive cijene, pišu britanski mediji

Pri planiranju godišnjih odmora mnogi će sigurno uzeti u obzir Španjolsku koja je, prema pisanju britanskih medija, cjenovno najpovoljnija u Europi. Upravo zato britanski mediji svojim čitateljima preporučuju neku od španjolskih destinacija na kojima će, kako navode, dobiti dobru kvalitetu za prihvatljivu cijenu.

Španjolci su uistinu spustili cijene kako bi nakon recesije povratili goste. Cijene su u prosjeku niže za 20 posto od drugih europskih ljetnih destinacija. Osim hotelskog smještaja, jeftiniji su i svi drugi potrebni proizvodi poput krema za sunčanje ili boce piva.

Post Office Travel Money proveo je istraživanje koje pokazuje da je Španjolska najjeftinija. S druge pak strane ljestvice nalazi se Miami kao najskuplja destinacija, a slijede ga turističke destinacije u Italiji, Francuskoj i Egiptu. Nakon njih po skupoći slijede Velika Britanija i Hrvatska. Neslavna pozicija naše zemlje sasvim sigurno neće pridonijeti većoj posjeti Britanca Hrvatskoj.

Izvor: tportal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar