SPANAIR: BARCELONA I MADRID ZA 362 KUNE

objavio 27/06/2010

Zahvaljujući Spanairu Zagreb je triput tjedno povezan s Barcelonom. Španjolski avioprijevoznik je krajem travnja uveo izravne letove ponedjeljkom, srijedom i petkom, a karte se mogu nabaviti po promidžbenoj cijeni već od 362 kune.

Spanair izravnim letovima povezuje i Dubrovnik s Madridom. Više o rapoloživim letovima pogledajte na www.spanair.com

– U 2007. je bilo u Španjolskoj 23.690 gostiju iz Hrvatske. Španjolska je Hrvatima bila na trećem mjestu među inozemnim odredištima. U međuvremenu je brojka osjetnije pala, a to će se, nadamo se, promijeniti uvođenjem ovih avionskih linija.

Inače, Španjolsku je lani posjetilo 52 milijuna turista, osam posto manje nego u 2008., a podbačaj je u Hrvatskoj bio još izraženiji. Turistička se velesila za ovu sezonu osim poboljšanja avioveza s emitivnim tržištima pripremila i novom promidžbenom kampanjom. Umjesto dosadašnjeg slogana “Smile, you are in Spain”, krenuli su s novim “I need Spain”, a sve prati i novi spot. Okrenut je gastronomiji, umjetnosti, manjim dijelom turizmu uz more, a ima i prizore, kod nas uklonjene iz videospota, u kupaćim kostimima. www.spanair.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar