S CROATIA AIRLINESOM U ATENU, BARCELONU I KOPENHAGEN VEĆ OD 99 EURA

objavio 01/07/2010

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije ‘Atena, Barcelona i Kopenhagen već od 99 €’ organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske i okolnih zemalja po povoljnim cijenama mogu otputovati u Grčku, Španjolsku i Dansku.

Tako cijena povratne zrakoplovne karte iz Hrvatske za Atenu iznosi 99 eura, a za neka druga odredišta, poput Mykonosa, Herakliona, Thire, Rodosa ili Soluna iznosi 199 eura. Ukoliko vam je polazna točna puta Sarajevo, karta onda košta već od 119 eura.

Na letovima između Hrvatske i Španjolske može se putovati po jednakim cijenama – od Zagreba do Barcelone po 99 eura – dok se u druga mjesta poput Ibize, Madrida, Seville ili Valencije stigne za 199 eura.

U Barcelonu putovati možete i iz Sarajeva, Skopja, Podgorice i Prištine po cijeni već od 119 eura, iz Skopja u ostala španjolska odredišta već od 210 eura te iz Sarajeva, Podgorice i Prištine već od 250 eura.

Povratna karta iz Hrvatske za Kopenhagen također iznosi 99 eura, a iz Sarajeva, Skopja, Podgorice i Prištine je 119 eura.

Cijene se odnose na kupnju na web stranici Croatia Airlinesa i uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko interneta. Broj mjesta je ograničen, a minimalan boravak je tri dana ili vikend. Promjene i povrat novca nisu dopušteni.

Izvor: Putovnica.net

2 Comments

 1. Ivana

  12/11/2011 at 19:11

  Da li mozete da mi kazete da li imate letove za Valenciu ili Barcelonu za 26.11.2011. Za 1. odraslu osobu i 1 dijete od 2 god i 7 mj.Ako postoji let, da li mozete da mi kazete cijenu, i povratne karte i cijenu karte u jednom smijeru.Hvala!

  • JP_admin

   14/11/2011 at 11:01

   najbolje da provjeriš na croatiaairlines.hr, ako ti budu tamo skupe cijene dobra alternativa ti je ryanair iz trsta, imaš od tamo letove za 30ak eura u jednom smjeru

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *