RYANAIR RASPRODAJA KARATA PO 9 EURA (1 smjer)

objavio 05/03/2013

ryanair-9-eurRyanair, najveća europska niskotarifna aviokompanija, ima i ovaj tjedan akciju letova po cijeni  već od 9 eura (jedan smjer, bez opcionalnih troškova). Ova akcija vrijedi i za letove iz Hrvatske.  Ryanair letovi iz Zadra, Pule i Rijeke počinju krajem ožujka 2013. godine. Po ovoj sniženoj cijeni od 9 eura, možete letjeti iz Pule za Frankfurt i Pariz, iz Zadra možete letjeti za Baden, Billund, East Midlands, Frankfurt Hahn, Liverpool, Marseille, Paris te iz Rijeke za Dusseldorf Weeze, Frankfurt i Oslo. Za ostale destinacije cijene se kreću oko 30 eura po jednom smjeru.

Akcija traje za rezervacije do četvrtka, 7. ožujka 2013. ili do rasprodaje kapaciteta. Ponuda se odnosi na period putovanja od 1. travnja 2013. do 25. travnja 2013.

Ryanair letovi iz Hrvatske u 2013.

Ryanair će u 2013. letjeti iz Zadra prema sljedećim aerodromima (16 destinacija): Baden-Baden, Billund, Brussels Charleroi, Dublin, Dusseldorf Weeze, East Midlands, Gothenburg, Haugesund, Frankfurt Hahn, Liverpool, London Stansted, Marseille, Oslo Rygge, Pariz, Stockholm Skavsta i Wroclaw. Iz Pule ćeu 2013. godini Ryanair imati 5 odredišta: Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, London Stansted, Oslo Rygge i Paris Beauvais. Što se tiče Rijeke, trećeg Ryanair aerodroma u Hrvatskoj, odvijat će se letovi za  Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn,  Brussels Charleroi, Oslo Rygge i Stockholm Skavsta. Nadajmo se da će nas Ryanair iznenaditi  s još nekim novim odredišem.

jeftinoputovati.com

 

PROČITAJTE I OVAJ ČLANAK: eDreams najbolja tražilica jeftinih letova

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar