RYANAIR KREĆE S LETOVIMA OSIJEK – LONDON

objavio 21/11/2013

ryanair (1)Ryanair od napokon je ponovno uvrstio Osijek u svoj ljetni red letenja koji na snagu stupa 31. ožujka 2014. godine, a ono što će najviše obradovati ovaj dio Hrvatske, ali i stanovnike susjednih zemalja je činjenica da je riječ o ruti Osijek – London, konkretno zračnoj luci London Stansted.

Osijek se tako našao u društvu još 11 europskih gradova koje Ryanair povezati s ovom zračnom lukom, a time je ujedno postao i četvrta Ryanairova hrvatska zračna luka uz Pulu, Rijeku i Zadar, što je svakako sjajna vijest.

– Ryanair je prepoznao naša nastojanja da povežemo Osijek s jednim velikim zračnim čvorištem tako velikog potencijala kao što je London. Pogotovo smo zadovoljni što je to Stansted, koji je puno bolje povezan sa gradom Londonom od zračne luke u Lutonu te sam siguran da će naši sugrađani, kao i stanovnici cijele regije, uživati u ovoj mogućnosti putovanja u London. Isto tako, nadam se da će se i naši turistički potencijali aktivirati i prepoznati ovu šansu za razvoj receptivnog turizma. Ovo ne smije biti kraj naših nastojanja da proširimo mrežu niskotarifnih letova, te sam siguran da ćemo 2015. i 2016. ovu mrežu niskotatifnih letova proširiti za još nekoliko destinacija, poglavito u Njemačkoj – rekao je direktor Zračne luke Osijek Domagoj Marinić.

– Između Osijeka i Londona letjet ćemo dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U povodu toga događaja Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje kako je u prodaju pustio 100.000 karata po cijeni od 14,99 eura za sve svoje europske destinacije s putovanjima u siječnju i veljači. Prodaja po ovim ludo niskim cijenama već je započela na www.ryanair.com, a traje do ponoći 25. studenog – izjavio voditelj prodaje i marketinga irske niskobudžetne aviokompanije John Alborante

Rezervacija karata na relaciji Osijek – London još nije moguća, kao što nisu poznate ni cijene, ali očekuje se da će se one kretati od 15 do 30 eura za kartu u jednom smjeru.

(slobodnadalmacija.hr)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *