ROGLA – SEZONSKA SKI KARTA ZA SAMO 99 EURA

objavio 27/10/2011

Na danas održanoj novinskoj konferenciji u Zagrebu predstavljeni su noviteti vezani uz Roglu (Slovenija), vjerojatno najpopularniju destinaciju za hrvatske skijašeGlavna novost u ponudi za nadolazeću sezonu je novi tip skijaške karte tzv. SKI KARTA 99, jer je za nju potrebno izdvojiti 99 Eura. Sa SKI KARTOM 99 moguće je skijati na skijalištu Rogla od ponedjeljka do petka (izuzev praznika, blagdana i slovenskih školskih praznika), tj, više od 70 dana u sezoni. Poseban dar za vlasnike SKI KARTE 99 je noćno skijanje četvrtkom. SKI KARTA 99 pruža još neke pogodnosti a to su: 30%popusta pri ulazu na bazene i saune na Rogli, 30% popusta pri ulazu na termalne bazene i u Sauna Vas  u Termama Zreče, 30% popusta za spuštanje adrenalinskim sanjkalištem Zlodejevo na Rogli, te 30% popusta za aktivnosti u sportskoj dvorani na Rogli. SKI KARTU 99 moguće je kupiti već u pretprodaji u svim poslovnicama Kompasa (rezerviraj ovdje), koja traje do 15.11. 2011.

Cijene skijaških karata su uglavnom na istom nivou kao i lani. U pretprodaji, koja traje do 30.11.2011. karte su 10% povoljnije. S novim tipovima skijaških karata, skijanje će biti svima dostupnije.

Rogla je s većinom slovenskih skijališta povezana preko udruge Zbornica gorskih centrov. Rezultat  te povezanosti je i slovenska obiteljska skijaška karta, koja će biti u pretprodaji za 36% povoljnija u odnosu na kupnju pojedinačnih karata za cijelu obitelj, te omogućuje skijanje na većini slovenskih skijališta, uključujući naravno Roglu i Krvavec.

jeftinoputovati.com

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar