QATAR AIRWAYS TRAŽI KABINSKO OSOBLJE

objavio 05/03/2013

QatarAirwaysCabinCrewNagrađivana zrakoplovna tvrtka Qatar Airways raspisala je natječaj za kabinsko osoblje. Link za prijavu nalazi se ovdje. Iskusni piloti i dinamični profesionalci već grade svoju karijeru u Qatar Airways-u, a sada je ova tvrtka u potrazi za novim talentiranim pojedincima koji bi se pridružili ovom nagrađivanom timu. Qatar Airways ističe kako se ponose svojim dinamičnim i kulturno raznolikim zaposlenicima koji su esencijalna snaga i razlog zbog kojeg je ovo jedan od najboljih i najbrže rastućih zračnih prijevoznika u svijetu. Nude konkurentnu plaću i paket povlastica, a zaposlenici koji će živjeti u njihovoj bazi u Dohi dobivaju niz olakšica i naknadu bez plaćanja poreza.

O poslu

Ako želite biti dio izvrsnosti i možete pružiti izvrsnost u svemu što činite, a spremni ste prijaviti se odmah, Qatar Airways vas čeka. Qatar Airways je u potrazi za predanim i energičnim pojedincima koji bi se pridružili njihovom multinacionalnom, nagrađivanom timu kabinskog osoblja.

Kao dio nagrađivanog kabinskog osoblja Qatar Airways-a sa sjedištem u Dohi, uživat ćete u prednostima primanja naknade bez plaćanja poreza, zdravstvenog osiguranja, potpuno namještenog smještaja sa vlastitom spavaćom sobom, razvoja karijere i ekskluzivnih popusta na letove i hotele, kao i još mnogo toga. Sve to može biti dostupno za vas online prijavom još danas.

Opis posla

Održavanje najviših standarda osobne prezentacije u svakom vremenu dok s ponosom nosite Qatar Airways uniformu i pritom se predstavljate na pozitivan, pristupačan i profesionalan način. Ne samo da ćete morati raditi kao pojedinac, morati ćete biti sposobni raditi u multikulturalnom timu kabinskog osoblja kako bi se osiguralo da su svi dijelovi Qatar Airways proizvoda uspješno isporučeni, zadržavajući pritom visoku razinu sigurnosnih standarda na zrakoplovima Qatar Airways-a.

O zaposlenicima:

Vještine, iskustvo i znanje:

Biti dio kabinskog osoblja nije samo posao, već način života. Qatar Airways je u potrazi za optimističnim i energičnim pojedinacima koji su otvoreni i prijateljski raspoloženi, imaju razumijevanja za različite kulture i posjeduju izvrsne komunikacijske vještine kako bi se pridružili ovom nagrađivanom timu kabinskog osoblja.

Budući zaposlenici moraju imati najmanje 21 godinu i moraju biti u mogućnosti dosegnuti visinu od barem 212 cenitmetara (stojeći na na vrhovima prstiju) kako bi došli do hitne opreme na svim zrakoplovima. Također, nužna je i završena srednja škola ili fakultet, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (dodatni jezici su poželjni) te zdravstveno stanje i tjelesna kondicija u skladu s zahtjevima kabinskog osoblja. Spremnost preseliti se u Dohu, Katar je također uvjet.

Postupak selekcije

Qatar Airways ističe kako se raduje online prijavi i susretu sa zainteresiranima. Oni koji su ušli u uži izbor, bit će kontaktirani i osobno pozvani na razgovor. Međutim, ako zainteresirani žele doći osobno kako bi se sastali s predstavnicima Qatar Airways-a i predali svoj životopis bitno je da pogledaju pojedinosti u nastavku.

Bitno je ‘biti svoj’, doći na vrijeme, bez pratnje i poslovno odjeven/a.

Dame – Suknje do koljena i bluza kratkih rukava. Kosa uredno svezana u rep. Prigodan make-up.

Gospoda – Hlače s košuljom i kravatom ili poslovno odijelo, svježe obrijani i njegovani.

Zainteresirani trebaju ponijeti životopis na engleskom jeziku u punoj dužini, fotokopiju putovnice, primjerene fotografije veličine onima pri izradi putovnice i potvrdu stupnja obrazovanja.

Qatar Airwayas bi zainteresirane mogao zamoliti da sudjeluju u nekoliko vježbi, kao što su interaktivne sjednice, test engleskog jezika i rješavanje zadataka u grupi. Oni koji uspješno prođu selekciju bit će pozvani na intervju:

Kada: 10. ožujka 2013., točno u 09:00 
Gdje: Hotel Sheraton Zagreb – Kneza Borne 2, 10 000 Zagreb

Troškove prisustvovanja na selekciji neće pokrivati Qatar Airways.

Potrebno priložiti sljedeće:

1. životopis / CV

2. fotografiju veličine onoj pri izradi putovnice

3. fotografiju velikog formata

4. kopiju putovnice (samo prva strana)

(aviokarte.hr)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *