PUTOVANJE NA JAMAJKU

objavio 25/08/2012

“Irie mon” je fraza koju je često moguće čuti na Jamajci, a znači: „sve je ok“, odn. osjećaj kao kad ste potpuno zadovoljni sami sa sobom i kad nemate nikakvih briga.
Upravo takav osjećaj nudi Jamajka, prekrasan i raznolik otočni „raj“ i zato predstavlja omiljenu destinacija turista. Prekrasne pješčane plaže, kristalno čisto more i toplo vrijeme tijekom cijele godine te srdačni stanovnici koji zrače optimizmom, Jamajku čine idealnom destinacijom za one željne sunca i odmora. Kupanje, ribolov, ronjenje, jedrenje i jahanje neke su od omiljenih dnevnih aktivnosti, a u večernjim satima jedinstvena jamajkanska kuhinja uz opčinjavajuće zvukove reggae-a, doživljaj je kojeg nećete zaboraviti.

MONTEGO BAY
Sa svojom poznatom ulicom “Hip Strip”, koja obiluje dućanima, restoranima i klubovima…sa golf terenima, luksuznim hotelima, i prekrasnim kolonijalnim kućama, Montego Bay je omiljena destinacija turista. Zaljubljenici u golf ovdje će naći prekrasne golf terene, a obitelji prekrasne plaže i hotele za idealan odmor.

Viza za Jamajku ishodi se po dolasku, u zračnoj luci, i košta cca 20 USD po osobi. Potrebno je da putovnica bude važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma izlaska iz Jamajke.

Ukoliko želite putovati na Jamajku, raspoloživost i cijene možete provjeriti ovdje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *